Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Kamere ga snimile čak 32 puta, a policija je pronašla još razloga da ga uhiti

U Podorljaku postavljene nove kamere za nadzor brzine
Duško Jaramaz/PIXSELL
12.12.2020.
u 21:26

Vozač BMW-a serije 7 snimljen je u prekršajima na ruti u blizini Stoke-on-Trenta.

Vozača iz Velike Britanije u jednoj su vožnji snimile čak 32 kamere za nadzor brzine, no osim toga policija je pronašla još nekoliko prekršaja zbog čega je završio u zatvoru.

Vozač BMW-a serije 7 snimljen je u prekršajima na ruti u blizini Stoke-on-Trenta. Vozač nije samo vozio autocestom M6 prosječnom brzinom od 134 km/h u gustoj magli, već je vozio prebrzo na mjestima gdje su radovi na cesti, gdje se primjenjuje smanjeno ograničenje brzine, piše HAK revija.

Osim novčane kazne trebao bi dobiti i 96 kaznenih bodova, a u Velikoj Britaniji se vožnja zabranjuje s akumuliranih 12 bodova. No, to nije sve. Policija je tijekom inspekcije otkrila i da su na automobilu bile dvije istrošene gume, a auto nije bio osiguran. Dovoljno da se vozača uhiti na licu mjesta.

Šaljete li još uvijek čestitke za blagdane? Pogledajte kakve starinske čestitke darujemo uz Večernji list 13. prosinca! Baš kao nekada...

Komentara 1

Avatar MariaPE99
MariaPE99
12:28 27.12.2020.

Želitе lеžеrni seks? Мoja mаca vam je nа гaspоlagаnju! Оvdjе рronаđite mоj ргоfil s telefonsкim brojem - www.xxlady.xyz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije