Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKSUZ U BARI

Kako – i zašto – je Bugatti Veyron sletio u jezero

Bugatti Veyron
Bugatti Automobiles SAS
15.11.2009.
u 18:07

Idiot koji je autom vrijednim milijun eura sletio u teksašku slanu lagunu tvrdio je da ga je iznenadio pelikan u niskom letu, koji se ne vidi na snimci incidenta

Kad netko sleti autom sputa u pola metra blatnjave slane vode, to je najobičnija vijest, osim ako je u pitanju najskuplji i najrjeđi auto na svijetu. Da stvar bude zanimljivija, vozač kojem je nekoliko sekundi nepažnje bilo dovoljno da uništi milijun eura vrijedan auto, ultraluksuzni Bugatti Veyron kakvih u svijetu ima samo 200, a u SAD ih je uvezeno samo 15, vlasnik je tvrtke Performance Auto Sales koja je specijalizirana baš za otkupljivanje skršenih egzotičnih superluksuznih auta, njihovu popravku i ponovnu prodaju. Andy House, koji je svoj Bugatti Veyron utjerao u lagunu kod Lamarquea u jugoistočnom Teksasu, potvrdio je da je on otkupio, između ostalog, i auto koji je slupao komičar Eddie Griffin (također basnoslovno skupi i rijetki Ferrari Enzo).

Inače, Andy House je pored priznanja da je u trenutku sletanja u lagunu ispustio iz ruke svoj mobitel (za što bi ga trebalo posebno osuditi; jedno je pričati mobitelom u običnom autu, ali raditi to tijekom vožnje u zvijeri koja može potegnuti do 407 km na sat znači ponašati se i samoubilački i ubilački), tvrdio da ga je u koncentraciji na vožnju omeo "pelikan u niskom letu".

A kako se u današnje vrijeme ništa ne može sakriti, ispostavilo se da je njegovu bijesnu pilu u tom trenutku netko snimao kamerom, uzdišući da će možda voziti isti takav ako dobije na lutriji, i snimio baš trenutak upada u lagunu, a nikakvog pelikana nigdje nema.

Hoće li Andy House sad tvrditi da ga je omela "sjena ptice koja je visoko letjela", ili će iz malog mozga izvući neki drugi izgovor za vožnju Bugattijem uz upotrebu mobitela, ostaje da se vidi.

Ključne riječi

Komentara 4

DR
dreamteam
19:14 15.11.2009.

Boze kakvog li kretena.Ali ima ih ovakovih povise u USA

HO
horton
14:51 16.11.2009.

Slažem se s ćitateljam dmarkus, mislim da je autor članka ljubomoran što on nema takav auto, pa vozača časti svim mogućim nazivima.

Avatar radusa
radusa
20:22 15.11.2009.

nema sta auto je strava..... samo steta sto mu nisu i kocnice ugradili..:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije