Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razmažen do daske

Sin bogataša dobio BMW na dar pa ga potopio - jer je htio Jaguar

auto u rijeci
Screenshot/YouTube
11.08.2019.
u 13:07

Radilo se o automobilu marke BMW koji je vrijedan oko 49.000 dolara (oko 323 tisuće kuna), no on je želio Jaguara koji košta nešto više

Jedan Indijac nije bio zadovoljan rođendanskim poklonom roditelja. Toliko je bio razočaran da se odlučio na radikalan potez. Sin lokalnog bogatog zemljoposjedniak svoj je poklon 'bacio' u rijeku.

A radilo se o automobilu marke BMW koji je vrijedan oko 49.000 dolara (oko 323 tisuće kuna), no on je želio Jaguara koji košta nešto više. Na društvenim mrežama objavljena je i snimka automobila koji pluta u rijeci, piše BBC

Na kraju se ipak predomislio pa je pokušao spasiti automobil izvlačeći ga iz vode nakon što se nasukao na obalu.

Ključne riječi

Komentara 4

YU
YuBastards
19:49 11.08.2019.

I,sto je tu problem Vecernji? Svaki dan nas sopate clancima o najnizoj vrsti ljudi, propagirate sponzoruse, cajke, prijelijevanje iz supljeg u prazno,senzavionalizam. Niti jedan jedini dan ne pisete o pozitivnim primjerima, o uspjesnim drzavama i njihovim strategijama razvoja,o kulturnim i kvalitetnim ljudima..I sada izvlacite clanak o nekom izrodu koji je samo upravo onakav prototip onoga sto vi svakodnevno propagirate i kakav utjecaj sirite.

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
13:21 11.08.2019.

Pa da... u pravu je momak... kakav je to roditelj koji ne sluša što mu govoriš. Ljubavnici sigurno nije falija šta voli..

DU
Deleted user
13:21 11.08.2019.

Don't handicap your children by making their lives easy. Robert A. Heinlein

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije