Naslovnica Auti Automobili

Sin bogataša dobio BMW na dar pa ga potopio - jer je htio Jaguar

Radilo se o automobilu marke BMW koji je vrijedan oko 49.000 dolara (oko 323 tisuće kuna), no on je želio Jaguara koji košta nešto više
11. kolovoza 2019. u 13:07 4 komentara 11758 prikaza
auto u rijeci
Foto: Screenshot/YouTube

Jedan Indijac nije bio zadovoljan rođendanskim poklonom roditelja. Toliko je bio razočaran da se odlučio na radikalan potez. Sin lokalnog bogatog zemljoposjedniak svoj je poklon 'bacio' u rijeku.

Novi Jelkovec PRIČA IZ ZAGREBA Dječak doživio neugodno iskustvo dok je čekao majku: 'Žalosno što si ljudi dopuštaju!'

A radilo se o automobilu marke BMW koji je vrijedan oko 49.000 dolara (oko 323 tisuće kuna), no on je želio Jaguara koji košta nešto više. Na društvenim mrežama objavljena je i snimka automobila koji pluta u rijeci, piše BBC

Na kraju se ipak predomislio pa je pokušao spasiti automobil izvlačeći ga iz vode nakon što se nasukao na obalu.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • YuBastards:

  I,sto je tu problem Vecernji? Svaki dan nas sopate clancima o najnizoj vrsti ljudi, propagirate sponzoruse, cajke, prijelijevanje iz supljeg u prazno,senzavionalizam. Niti jedan jedini dan ne pisete o pozitivnim primjerima, o uspjesnim drzavama i njihovim strategijama razvoja,o kulturnim i ... prikaži još! kvalitetnim ljudima..I sada izvlacite clanak o nekom izrodu koji je samo upravo onakav prototip onoga sto vi svakodnevno propagirate i kakav utjecaj sirite.

 • Avatar Strangethedreamer
  Strangethedreamer:

  Pa da... u pravu je momak... kakav je to roditelj koji ne sluša što mu govoriš. Ljubavnici sigurno nije falija šta voli..

 • bambi:

  Don't handicap your children by making their lives easy. Robert A. Heinlein