Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao u Hrvatsku

Baby Cherokee s cijenom do 199.000 kuna cilja na vrh klase

Jeep Compass
Foto: Jeep
22.09.2017.
u 15:34

Mala ali široka 4x4 arhitektura osnova je Jeepovih terenskih sposobnosti

Jeepova prinova na hrvatskom tržištu je Compass, koji u novoj, drugoj generaciji upravo stiže na naše tržište. Ime Jeep sinonim je za robusnost, izdržljivost i sposobnost svladavanja težih terena. Novi je Compass dizajniran po uzoru na Grand Cherokee, a postavljen je na prilagođenu platformu modela Renegade. Ovaj je kompaktni SUV dug 439 centimetara, a opremljen je, naravno, čitavom paletom najmodernijih elektroničkih pomagača.

Međuosovinski razmak od 267 centimetara traga je ostavio i na prostranom interijeru i na voznim osobinama. Naime, Jeep® Compass mala ali široka 4x4 arhitektura osnova je za priznate Jeep sposobnosti. Superiorna kvaliteta vožnje i upravljanje osigurani su zahvaljujući potpuno neovisnom ovjesu, za segment ekskluzivnim prednjim i stražnjim ovjesom s kontrolom tvrdoće te preciznim električnim servo-sustavom upravljanja.

Jeep Compass
1/11

Jeep Active Drive i Jeep Active Drive Low dva su napredna stalna 4x4 sustava pogona koja i kod Compassa jamče legendarne Jeepove terenske sposobnosti. Ekskluzivni Jeep Selec-Terrain sustav koji nudi izbor do pet različitih režima držanja podloge omogućuje optimalne cestovne i terenske performanse na bilo kojem terenu i u bilo kojim uvjetima.

Novi Jeep Compass nudi više kombinacija pogonskih sklopova, uključujući dva benzinska (140 ili 170 konjskih snaga), tri opcije dizel motora (120, 140 i 170 konjskih snaga) i dva mjenjača.

Ponuđeni agregati dolaze upareni s automatskim mjenjačem s devet stupnjeva prijenosa ili s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa te u konfiguraciji 4x2 ili 4x4.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar davcro
davcro
16:23 22.09.2017.

Preskupo

Avatar mrTrobec
mrTrobec
19:04 22.09.2017.

Poznato je da kratak suv skače kao koza po terenu,no i onako neće nikada sići s asfalta to je ionako namjenjeno bedacima koji briju na puno železa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije