Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlaga u autu

Jednostavni trikovi: Evo kako brzo možete odmrznuti staklo u svom automobilu

Zagreb: Snijeg koji je padao cijelu no? grad pretvorio u bijeli kaos
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
31.12.2021.
u 16:20

Korištenje odmrzivača u spreju u interijeru auta nije preporučljivo jer može utjecati na zdravlje

Velike hladnoće nerijetko sa sobom donose i zamrzavanje stakla na automobilu. Kako piše Revija HAK, radi se o problemu zbog kojeg ne biste trebali biti zabrinuti. 

Do zamrzavanja najčešće dolazi zbog velike vlage koja se stvara unutar automobila. Specifično, vlagu vam mogu stvoriti mokri tepisi ili mokra odjeća koju imate. U toj situciji, jednostavno morate iznijeti sve stvari koje su vlažne ili mokre. 

Stariji automobili mogu imati drugi problem - zbog loše izolacije nerijetko će se prozori zamrznuti iznutra. U toj situaciji otvorite vrata vozila i uključite ventilaciju te ju usmjerite prema vjetrobranskom staklu, a potom obrišite staklo suhom krpom. 

Korištenje odmrzivača u spreju u interijeru auta nije preporučljivo jer može utjecati na zdravlje. 

>> VIDEO Nova godina - Ovo su najpopularniji novogodišnji običaji

Ključne riječi

Komentara 1

HO
homofob
11:21 22.01.2022.

Ljeti i narocito zimi klimatizacija u autu UVIJEK mora biti ukljucena! Temperaturu stavite na "automatski" (auto) a termostat tamo gdje vam odgovara pa i na 28 - 30 celzija ako ste zimogrozljivi. Klima ce susiti zrak u autu a termostat ce vam odrzavati zeljenu temperaturu te grijeti i vlage u autu nece biti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije