Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Auti VOZI EKO - sigurno i štedljivo

Jambrović: Večernjakov projekt jedan od prvih koji povezuje i sigurnosni i ekološki efekt vožnje

Vozi eko je edukativni projekt s ciljem podizanja svijesti javnosti o važnosti energetske prometne učinkovitosti i nužnosti povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu
24. studenoga 2016. u 16:25 272 prikaza
Mladen Jambrović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Jedna od hrvatskih tvrtki koja posebnu pažnju unutar svog djelovanja posvećuje savjetovanju o energetskoj učinkovitosti u sektoru prijevoza s treninzima ekovožnje jest EKOmobilis.

Jedan od ciljeva koji žele postići jest dokazati među širom javnošću da se ekonomičnim i ekološkim načinom vožnje može znatno uštedjeti. Stoga je jedna od njihovih posljednjih inicijativa u nizu bilo podržavanje Večernjakova edukativnog projekta posvećena istom cilju, Vozi eko, u kojem se EKOmobilis pozicionirao kao jedan od partnera.

“Posao me već godinama drži uz promet i prometnu problematiku. Stoga svaki projekt usmjeren podizanju prometne kulture, povećanju sigurnosti te povećanju energetske učinkovitosti u prometu maksimalno podržavam i osobno i kao tvrtka. Iako je dosad bilo dosta projekata posvećenih sigurnosti prometa ovo je jedan od prvih koji povezuje i sigurnosni i ekološki efekt do kojeg dolazi promjenom vozačevog stava prema vožnji te time i njegovog ponašanja u prometu. A upravo to je ucrtanu u misiju Ekomobilisa”, kazao je direktor tvrtke, Mladen Jambrović.

VELIKA TUGA
Preminuo Damir iz ŽNV: Bio je samohrani otac koji je prije 14 godina postao udovac
Konzum
NOVO NORMALNO
Mijenjanje navika? Kako je nemoguće postalo moguće