Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

INA uz WRC Croatia rally 2021. i vozača Viliama Prodana

WRC Croatia rally
CROPIX
17.04.2021.
u 07:45

Utrka svjetskog prvenstva u rallyju u Hrvatskoj te domaći vozač Viliam Prodan dobili podršku Ine kao vodeće kompanije na tržištu

Utrka svjetskog prvenstva u rallyju koja se po prvi put održava u Hrvatskoj od 22. do 25. travnja najznačajnija je utrka u povijesti hrvatskog automobilizma. Uz organizatore utrke te poznatog rally vozača Viliama Prodana koji će u njoj sudjelovati stala je INA.

Najbolji uvijek idu s najboljima te sam sretan što je INA ponovno prepoznata kao prvi izbor vrhunskih sportaša, ali i kupaca. INA je pouzdan partner i to garantiramo kvalitetom naših Class goriva te širokom ponudom usluga i proizvoda“, izjavio je Borko Buturac, operativni direktor za Usluge kupcima i maloprodaju na događanju povodom predstavljanja suradnje.

Viliam Prodan profesionalni je rally vozač s bogatim iskustvom. U karijeri se okitio naslovom prvaka Hrvatske na brdskim utrkama, a ove godine vozio je i WRC Monte Carlo 2021. „Ulazimo u boj s najboljim automobilistima svijeta. Ini zahvaljujem na podršci, a svim navijačima poručujem da drže fige za startni broj 70“, poručio je Viliam Prodan.

Izniman turističko-gospodarski značaj ove utrke za Hrvatsku naglasio je Marin Frčko, potpredsjednik organizacijskog odbora WRC Croatia rally 2021. te je dodao: „Nadamo se da će ovaj događaj dugoročno ostati u Hrvatskoj i zahvaljujemo Ini što se kao važan gospodarski subjekt priključila ovome projektu.“  

INA se kroz svoju povijest dokazala kao najbolji prijatelj automobilizma i sporta, a ovom prilikom je za najveće obožavatelje rallyja, od 1. do 28. travnja 2021. godine na odabranim maloprodajnim mjestima Ine, osigurala ekskluzivne prigodne suvenire WRC Croatia rally 2021.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije