Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hyundai Viber naljepnice – Hyundai Stickers su ovdje!

Hyundai Stickers
Foto: Promo
28.05.2018.
u 13:40

Hyundai Stickers su prve naljepnice svoje vrste, a osim što ćete ubuduće svoje raspoloženje moći prenijeti u automoto smislu, možete se poigrati i motivima koji nas pripremaju za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji

KONAčno su stigle prve Viber naljepnice s automobilskim motivom. Potražite Hyundai Stickers na Viber trgovini naljepnica i preuzmite ih potpuno besplatno!

Hyundai Stickers su prve naljepnice svoje vrste, a osim što ćete ubuduće svoje raspoloženje moći prenijeti u automoto smislu, možete se poigrati i motivima koji nas pripremaju za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, kojem je Hyundai službeni sponzor.

Jedan od glavnih ciljeva Hyundaija u Europi je okrenuti se novim tehnologijama. Nije dovoljno samo sudjelovati u promjeni već biti predvodnik iste. Efikasan, čist i pristupačan prijevoz budućnost je automobilskog svijeta, a ujedno je to i budućnost Hyundai branda.
Nove generacije od branda zahtijevaju izravnost i skoro pa individualan pristup, a kako to najbolje postići nego reći cijeloj Viber zajednici da smo ovdje za njih i sve ostale putem zakon Hyundai Viber naljepnica.

Pokažite prijateljima da ste pravi zaljubljenik u automobile i recite to na Hyundai način!

www.viber.com/stickers/hyundai_hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije