Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hyundai Tucson GO NAVI Edition – kompaktni SUV s izvrsnim paketom opreme

Hyundai Tucson
Promo
PR
Autor
PR članak
20.03.2017.
u 15:06

Što to čini ovaj automobil toliko neodoljivim? Za početak, Hyundai Tucson natjerat će vas da gradska SUV vozila gledate potpuno drugačije. Kompaktan, stabilan i agilan, Tucson će se izvrsno ponašati u gradskoj vrevi. Tucson je, jednostavno, drugačiji. Svojim elegantnim stilom i sportskim, dinamičnim linijama pomiče granice kako u dizajnu tako i u tehnologiji.

Unutrašnjost Tucsona prostrana je i udobna pa djeluje umirujuće čak i u najvećoj gužvi. I premda će se u njemu udobno smjestiti cijela obitelj i pozamašna prtljaga, Hyundai Tucson je usmjeren prema vozaču. Komande su mu ergonomične i intuitivne pa omogućuju potpuni užitak u vožnji.

Tehnološke inovacije kao, primjerice, navigacijski uređaj s 8“ LCD ekranom osjetljivim na dodir i kamerom za vožnju unatrag, čine Tucson iznimno sigurnim. Ispod haube modela GO NAVI Edition skriva se moderan 1.7-litreni dizelski motor koji razvija snagu od 119 konjskih snaga, a uz maksimalan zakretni moment od 260 Nm, agilnost i ekonomična potrošnja goriva bit će vaši najbolji saveznici.

Hyundai Tucson GO NAVI Edition model je uz koji dolazi bogata oprema koja zadovoljava svačiji ukus. S početnom cijenom od 187.934 kn i akcijskim ponudama financiranja s 0% kamata, koje se odnose na financiranje u trajanju od 12 ili 24 mjeseca, Tucson GO NAVI pruža izvrsnu vrijednost za novac što ga čini vodećim automobilom u klasi.

Hyundai osigurava i pet godina jamstva bez obzira na kilometražu pa vam preostaje samo da se udobno zavalite u vozačevo sjedalo i bezbrižno uživate u vožnji.

Ni najzahtjevniji vozači nisu uspjeli odoljeti Hyundai Tucsonu. Osobno se uvjerite koliko je poseban, dogovorite probnu vožnju i doznajte sve o akcijskoj ponudi financiranja s 0% kamata koja vrijedi do 15. travnja ili do isteka zaliha. Količina je ograničena stoga požurite! Više saznajte na www.hyundai.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?