Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene

Hostese u Ženevi 'zakopčane do grla', Rimac i Lambo ih ni nemaju

Hostese na auto-salonu u Ženevi
Foto: Mladen Milčić
1/17
07.03.2018.
u 20:08

Vidjet ćemo hoće li se taj globalni trend odraziti i na predstojeći Zagreb Auto Show 2018. (10.-15.4.)

Kako je Harvey Weinstein gotovo potpuno uništio tradiciju da na salonima automobila pored sjajnih noviteta stoje atraktivne hostese, pitali su se mnogi posjetitelji novinarskih dana najznačajnijeg autosalona na svijetu. Globalni pokret #MeToo, nastao zbog optužbi na račun holivudskog producenta itekako se osjetio na salonu automobila u Ženevi.

Štandovi koji su inače vrvjeli lijepim ženama, često vrlo oskudno odjevenima i spremnima na poziranje, ove su godine na 88. Salonu automobila u Ženevi, ili bili sasvim bez hostesa ili su hostese bile "zakopčane do grla". Možda se najveća promjena osjeti kod talijanskih proizvođača koji su prije imali najatraktivnije hostese, dok su se na Lamborghinijevom štandu supermodeli izmjenjivali svakih pola sata. Sada su na Fiatu, Jeepu i Alfa Romeu hostese obučene u poslovne sakoe, a na štandu Lamba ih uopće nema.

Hostese na auto-salonu u Ženevi
1/17

Ipak, poneki proizvođači su uz glavne novitete imali decentno obučene ljepotice, a atraktivnih hostesa spremnih na poziranje bilo je i na nekim štandovima manjih proizvođača i proizvođača guma. Ni naš Rimac ove godine nije imao hostesa.

Vidjet ćemo hoće li se taj globalni trend odraziti i na predstojeći Zagreb Auto Show 2018. (10.-15.4.).

Komentara 22

Avatar Ada
Ada
20:29 07.03.2018.

Ove djevojke su još ljepše ovako odjevene. Na sajmovima se prodaju automobili, a ne djevojke.

DU
Deleted user
20:44 07.03.2018.

Neka budu lijepo obučene, to je dovoljno. Dosta mi je polugolih žena kojima skoro da ispadaju grudi i ostalo van.

Avatar Prskator.Vlado
Prskator.Vlado
20:32 07.03.2018.

Da su kod Rimca hostesirale Jaca Kosor i Anka Grah Kraditaš, napravio bi za nas odličnu promociju lovnog turizma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije