Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVOREN SAJAM

Hostese i automobilski noviteti na Zagreb Auto Weeku

Zagreb Auto Week (1)
Foto: Zagreb Auto Week
1/15
10.05.2013.
u 20:57

Nova Mercedesova E-klasa danas je premijerno prikazana hrvatskoj publici u Arena Centru

Treće izdanje Zagreb Auto Weeka otvoreno je danas u zagrebačkom Arena Centru, a trajat će do nedjelje.

Pažnju posjetitelja, osim hostesa, privukli su i automobilski noviteti među kojima su nova Mercedesova E-klasa, koja je ovdje premijerno prikazana hrvatskoj publici, Opel Adam, Nissan Juke Nismo, Citroën C3 i DS3 Cabrio, Chevrolet Camaro...

Prioritet vožnje je sigurnost, pa će posjetitelji tijekom vikenda moći isprobati i HAK-ov simulator prevrtanja te se uvjeriti zašto je korištenje sigurnosnog pojasa bitna značajka, ističu organizatori. Također će moći uživati u čarima go-karta te posebnom showu na motociklima.

>> Ove će ljepotice pozirati na Zagreb Auto Weeku 2013.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije