Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna lokacija

Honda za snimanje reklame za Type R odabrala Rijeku

Honda snimila reklamni spot u Rijeci
Foto: mppi.hr
1/7
03.09.2014.
u 09:36

Za potrebe snimanja korištena je hrvatska infrastruktura državnih cesta, kao i dijelovi Rijeke

Reklamni spot za najnoviju verziju automobila Honde Civic i njezinog Type R izdanja snimat će se u Hrvatskoj, u Rijeci. Japanski proizvođač motornih vozila Honda izabrao je Rijeku u oštroj međunarodnoj konkurenciji, a jedan od kriterija bila je atraktivnost lokacije.

Za potrebe snimanja korištena je hrvatska infrastruktura državnih cesta, kao i dijelovi Rijeke, izvijestili su iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Za snimanje su odabrana mjesta koja se ističu svojom ljepotom i posebnošću pa su automobili snimani na dionici riječke obilaznice, između čvora Sv. Kuzam i Križišća, atraktivnoj prometnici koja jednim svojim dijelom prolazi uz sam rub Bakarskog zaljeva. S ceste se pruža pogled na grad Bakar, te kvarnerske otoke Krk i Cres.

Snimanje je nastavljeno na državnoj cesti D4. - Prolazeći kroz tunel „Pećine“ i ulazeći u prostor riječke luke, pred vozačem se otvara akvatorij kvarnerskog zaljeva sa svim vertikalama koje ga određuju, poput Učke ili udaljenih otoka. Prostor luke okružuju dragocjeni primjerci riječke industrijske baštine - navode iz Ministarstva.

Na projektu je sudjelovalo oko 200 ljudi iz Ujedinjenog kraljevstva, Nizozemske i Slovenije. Kako bi se promet tijekom trajanja projekta normalno odvijao, snimanje se većim dijelom održavalo u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim satima, a u osiguravanju lokacija za snimanje sudjelovala je policija, a pripomogli i djelatnici Hrvatskih cesta te ophodarska služba tvrtke Cesta Rijeka.

Kadrovi iz Rijeke zahvaljujući ovom spotu obići će cijeli svijet, što svakako pridonosi turističkoj promidžbi Rijeke, Primorsko-goranske županije te Hrvatske.

>> Atraktivna dogradnja dokazanog aduta iz Japana

>> Honda CR-V - početni dizelaš prava je mjera

Foto: mppi.hr

Komentara 1

Avatar Oneill
Oneill
14:42 03.09.2014.

To je vazan adut a to smo mi ili hopa ili tropa volim porjeklost moje zemlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije