Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autoclick

Honda Civic 1.8 Sport

honda civic
Foto: Screenshot
1/2
14.08.2015.
u 11:27

Provjereno dobar motor u današnje vrijeme nije bio jedini argument za odabir automobila koji je, sve do ovog modela, bio tehnološki zaostao po pitanju multimedije

Honda je rado viđen automobil u našim testovima. Provjereno dobar motor u današnje vrijeme nije bio jedini argument za odabir automobila koji je, sve do ovog modela, bio tehnološki zaostao po pitanju multimedije.

No, čini se da niti ovaj veliki napredak za Hondu još uvijek nije u korak s vremenom po pitanju moderne multimedije koja dolazi s automobilima današnjice, međutim sigurnosni paket opreme koji dolazi sa ovim Civicom zasigurno je za svaku pohvalu. U sljedećem testu donosimo vam vrh ponude Honde, model CR-V, a do tada pogledajte više o novoj Hondi Civic u priloženom videu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije