Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša iskustva

Hit na društvenim mrežama - Beograđanin vozi C-klasu s naljepnicama 'Mercedes je smeće'

Mercedes C-klase Coupe
Foto: mercedes
05.09.2018.
u 18:38

Očito se radi o nezadovoljnom vlasniku, jer na haubi također piše "13.000 km zamijenjen anlaser, set kvačila na 30.000 km i nije priznata garancija"

Hit na društvenim mrežama ovih je dana jedan Mercedes C-klase Coupe iz Srbije oblijepljen natpisima - "Mercedes je smeće".

Očito se radi o nezadovoljnom vlasniku, jer na haubi također piše "13.000 km zamijenjen anlaser, set kvačila na 30.000 km i nije priznata garancija".

Detalji nisu poznati, no čini se da je Mercedes odbio priznati garanciju vlasniku ovog vozila beogradskih tablica. Proizvođači automobila često odbacuju garanciju ako smatraju da je sam vozač kriv za kvar zbog neprimjerenog korištenja. Ne znamo o čemu je ovdje riječ, no čini se da bi im s obzirom na negativni publicitet bilo jeftinije da su garanciju priznali.

Fotografije su na društvenim mrežama izazvale različite reakcije. Neki se slažu da je Mercedes smeće, neki kažu da su svi njemački auti smeće, a jedan korisnik je rekao da na njegovoj C klasi koja je prešla 130.000 km nije bilo apsolutno nikakvog kvara.

Pogledajte koliko vrijede vozačke dozvole i kada ih trebate zamijeniti:

Ključne riječi

Komentara 23

TR
trabant7
20:07 05.09.2018.

Greška, trebao je na kraju nazvati mercedes direktno u njemačku i napraviti prigovor a ne sa područnom kućom diskutirat, govorim iz iskustva jer sam tako napravio i preuzeli su sve.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
20:50 05.09.2018.

Bravo ljudino

TH
thu
19:03 05.09.2018.

To vam je "njemačka kvaliteta" ... A tek novi Volkswageni... 😅 joj joj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije