Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvoreni dva mjeseca

Ford ponovno započinje proizvodnju u europskim tvornicama

11.05.2020.
u 13:09

Fordova vozila ponovno silaze s proizvodnih linija u tvornicama u Njemačkoj, Rumunjskoj i Španjolskoj

 

Nakon gotovo dvomjesečne obustave uzrokovane pandemijom koronavirusa, od prošlog tjedna, Fordova vozila ponovno silaze s proizvodnih linija u tvornicama u Njemačkoj, Rumunjskoj i Španjolskoj.

 

U prvoj fazi ponovnog pokretanja većine pogona u Europi, proizvodnja započinje s niskom razinom iskorištavanja kapaciteta te će se postepeno povećavati tijekom sljedećih nekoliko mjeseci. Prednost u proizvodnji imaju već naručena vozila kako bi se vrijeme isporuke skratilo što je više moguće.

 

U svim proizvodnim objektima propisani su Fordovi globalni standardi o protokolima, distanci, zaštiti zdravlja i sigurnosti zaposlenika. Od svih zaposlenika se svakodnevno traži da naprave postupak samoprocjene zdravstvenog stanja te da koriste obvezni osobni “care kit”, odnosno zaštitne setove koji uključuju Fordove maske za lice i druge higijenske potrepštine.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar CarolKO96
CarolKO96
09:39 30.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​i​s︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Avatar MariaJE95
MariaJE95
09:02 25.05.2020.

w​​w︅︆​​w​.​l​​​o︅︆ve​​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije