Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAĆENI KAMEROM

Nevjerojatno koliko su vozači nekad nemarni. Pogledajte kako se sve parkiraju!

parkiranje
Foto: Scoopshot
1/18
24.03.2014.
u 12:09

Pozvali smo čitatelje da nam šalju fotografije nepropisno parkiranih vozila

Savjesne vozače malo što može iživcirati kao loše i nepropisno parkirano vozilo. Parkiranje izvan crte jedna je stvar, no na našim cestama nije teško naići na aute parkirane na pješačkom prijelazu ili nasred pločnika.

Putem aplikacije Scoopshot pozvali smo čitatelje da nam šalju fotografije nepropisno parkiranih vozila, a u samo nekoliko dana stiglo nam je mnogo fotki iz više hrvatskih gradova.

Neke od najzanimljivijih možete pogledati u našoj galeriji.

>> Mukama je kraj, jednom i zauvijek naučite kako paralelno parkirati

Komentara 4

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
14:01 24.03.2014.

Evo ja se maloprije nakrko graha da mi je sad malo i muka, moraću popit jedno litru vina da stegne to malo u želucu....mislim nema neke veze sa temom al opet baš me briga koda je i naslov bolji.....

VL
vlatx
13:36 24.03.2014.

A da se vaš fotoreporter sam malo primi posla i prošeta gradom te uslika koju zanimljivu fotografiju? Neka krene od gornjeg grada, zastane pred sjedištima političkih stranaka, ujutro i poslijepodne neka se smjesti kraj osnovnih škola i vrtića i imatt ćete punu stranicu ovih bisera. PS Ako mu to još nije dosta neka se navečer prošeća ispred "diskaća" sa narodnjacima i vidjet će još jednu dimenziju parkiranja.

Avatar Hazl113
Hazl113
14:45 24.03.2014.

Gluposti. U Zagrebu nema mjesta gdje se netko neporpisno parkira. Neka novinari izađu na ulice i mogu napraviti tisuću fotki odmah. Prednjače parkiranja na ulicama i cestama tako da postaju jednosmjerne. Hajde, ako su neke male prometne, ali što je sa velikim. Zašto nitko ne slika parkirane automobile na Baranimirovoj kod ona tri nebodera blizu Heinzlove. Pa tamo se parkira od kada je taj dio napravljen, 1986 godine. Stvarno me čudi da se još nitko nije zabio u ta vozila. Ne znam kako to prolazi kod Policije i zašto se ta vozila ne dignu sa paukom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije