Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI DAN

Drugi dan uličnih utrka privukao više publike

motor
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/4
03.07.2011.
u 21:24

Da li zbog ljepšeg vremena ili atraktivnijih antjecateljskih sadržaja, tek, na drugom danu Street Racea 402 u Velikoj Gorici bilo je tri do četiri puta više natjecatelja nego u subotu

Motori i automobili opet su se naganjali u paru po ravnoj stazi od 402 metra na poligonu velikogoričkog Zrakoplovno-tehničkog zavoda, ali ovaj put uz više pažnje brojnije publike, pa čak glasno navijanje i klicanje. No, isto toliko pažnje privuklo je i natjecanje u najboljem tuningu izgleda i performansi automobila, na kojem su vlasnici s ponosom pričali kakvu su sve opremu i dodatke, serijske ili vanserijske, mijenjali i dodavali na svoje ljubimce na četiri kotača. Da vas ne zamaramo time tko je za djelić sekunde bio brži od koga u utrkama "dva na dva" na 402 metra, recimo samo tko su vlasnici onih automobila koji su proglašeni najljepše sređenima u svojim kategorijama: najbolji "razmetljivac", u kategoriji "show-off", je Nikola Filipović iz Svetog Ivana Zeline sa svojom Opel Corsom A, dok su u kategoriji "street style" suci najboljim autom uličnog stila proglasili Fiat Punto Ivane Jović iz Pule.

Ključne riječi

Komentara 2

ŠE
šestnapet
23:24 04.07.2011.

nema se para

MA
marinkomarinko
13:53 01.08.2011.

moraju se ljudi zabavljat......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije