Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDNE NAGRADE

Dokažite se kao Najeko vozač i osvojite nagrade, dolazi nam Vozi EKO 2022

Vozi EKO
Foto: Zoe Šarlija/PIXSELL
1/4
20.04.2022.
u 16:13

Doznajte sve o atrakcijama projekta "Vozi EKO 2022" koji se ove godine vraća u King Cross

Pitali ste nas, slali mailove, komentirali na Facebooku i napokon vam možemo potvrditi da Večernjakov projekt Vozi EKO i ove godine, po sedmi put zaredom, nastavlja educirati čitatelje i širu javnost o sigurnoj, ekonomičnoj i ekološki prihvatljivoj vožnji. Vozi EKO 2022 održat će se u subotu 14.5.2022. na parkiralištu shopping centra King Cross na zagrebačkom Jankomiru. Do sada smo tijekom godina vidjeli svega, od atraktivnih automobile i policijskih presretača do stuntova na motociklima i simulatora prevrtanja automobila, a najviše smo vidjeli Vas dragi čitatelji, koji ste se uvijek okupili u velikom broju, stoga će nam biti drago da se i ove godine ponovo družimo, uz poštivanje epidemioloških mjera.

Večernji list, kao jedna od vodećih medijskih kuća u Hrvatskoj, potiče čitatelje da se putem ovog sveobuhvatnog projekta, zainteresiraju kako mogu uštedjeti na gorivu i ponašati se ekološki odgovornije. To je, na kraju, i naša obaveza prema društvu i zajednici, a najbolje među natjecateljima nagradit ćemo kao i svake godine vrijednim nagradama.

  • Prva nagrada: Terme Sveti Martin puni pansion u Premium sobi za dvije osobe (3 noćenja, boravišna pristojba nije uključena u nagradu), Karting Arena Zagreb, 5x welcome paket (2x karting vožnja 10 min + registracija po osobi + 5 pizza po izboru u Amazinga restoranu) i druge vrijedne nagrade
  • Druga nagrada: Terme Sveti Martin obiteljska ulaznica (2 odraslih + 2 djece) + ručak u restoranu, Karting Arena Zagreb, 3x welcome paket (2x karting vožnja 10 min + registracija po osobi)  i druge vrijedne nagrade
  • Treća nagrada: Terme Sveti Martin obiteljska ulaznica (2 odraslih + 2 djece) + ručak u restoranu, Karting Arena Zagreb, 3x karting vožnja 10 min + registracija po osobi i druge vrijedne nagrade

Ognjen Golubić i Ivan Cvetković i ove godine proglasiti će najeko vozača na kraju natjecanja.
Foto: Zoe Šarlija/PIXSELL

DOKAŽITE SE KAO NAJEKO VOZAČ

U sklopu Vozi EKO projekta najatraktivniji događaj je Natjecanje za Najeko vozača - natjecanje sigurne i ekološke vožnje u kojem prijavljeni natjecatelji, uz prisustvo Ivana Cvetkovića, certificiranog stručnjaka za eko vožnju, moraju prijeći zadanu trasu, pri čemu moraju poštovati pravila sigurne vožnje. Ako mislite da ste baš vi najbolji u “vožnji na kapaljku”, prijavite se i pokažite nam koliko štedljivo i spretno možete voziti.

Za sudjelovanje u natjecanju potrebno je sudjelovati u našem kvizu znanja koji se nalazi na ovom linku, a nakon unosa odgovora potrebno je ostaviti svoje podatke kako bi najbrže mogli kontaktirati za sudjelovanje u natjecanju. Prijave traju do 11.5. u 14 sati, nakon čega ćemo obavijestiti najbrže natjecatelje koji su osvojili pravo pristupanja natjecanju. Ostale obavijesti pratite na portalu vecernji.hr, našim društvenim mrežama i u tiskanom izdanju Večernjaka.

ZABAVA ZA SVE GENERACIJE

Posjetitelji će tako imati priliku zabaviti se mnogim aktivnostima dok čekaju svoj red na vožnju ili bodre natjecatelje, a sve su to osigurali partneri projekta - Centar za vozila Hrvatske, Hrvatska Elektroprivreda, Hrvatske autoceste, Renault Nissan Hrvatska, HOK osiguranje, MUP, Datacol i Anet autodijelovi. Dođite i provjerite što se još sve sprema od aktivnosti jer sadržaja neće nedostajati za sve uzraste, uključujući i one najmlađe za koje će se pobrinuti stručni animatori i osoblje s mnoštvom aktivnosti.

Vozači će se okušati u vožnji na poligonu u električnom automobilu
Foto: Zoe Šarlija/PIXSELL

Odličnu atmosferu garantira popularni televizijski voditelj i moderator Ognjen Golubić uz DJ-ja koji će se pobrinuti za odličnu glazbu. Stoga ne propustite ovaj događaj u subotu 14. svibnja! Zaputite se do trgovačkog centra King Cross i budite dio velikog edukativnog projekta "Vozi EKO 2022"!

Sve o sigurnoj, ekonomičnoj i ekološki prihvatljivoj vožnji doznajte na specijalu Vozi eko – sigurno i štedljivo.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije