Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REDIZAJN

Dacia uoči sajma u Frankfurtu predstavila osvježeni Duster

dacia duster (1)
Foto: Dacia
1/3
29.08.2013.
u 16:03

U Daciji su promjenama prvenstveno željeli postići robusniji izgled koji jasno daje do znanja da se radi o modelu s pogonom na sva četiri kotača

Dacia je uoči službene premijere na skorašnjem auto-sajmu IAA u Frankfurtu predstavila obnovljenu verziju svog popularnog SUV-a Duster.

Promjene su kozmetičke prirode - novi model tako ima redizajniranu masku s niže postavljenim usisnikom zraka te izmijenjenim prednjim i stražnjim svjetlima koja sada sadrže kromirane elemente. U Daciji su promjenama prvenstveno željeli postići robusniji izgled koji jasno daje do znanja da se radi o modelu s pogonom na sva četiri kotača.

- Novi Duster dobio je još jači karakter zadržavajući svoj izvorni DNK - rekao je David Durand, šef odjela za styling osnovnog programa.

>> I povoljan auto može se razmetati izgledom i off road svojstvima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije