Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera u Frankfurtu

Country Tourer popunit će Insignijin trolist

Opel Insignia Country Tourer
Foto: Opel
1/3
11.04.2017.
u 08:30

Insignia Country Tourer automobil je s pogonom na sve kotače i sposobnošću off-road vožnje

Opel je već spreman za međunarodni salon automobila u Frankfurtu, gdje će u rujnu premijerno pokazati novu Insigniju Country Tourer.

Novitet će se moći naručiti i prije premijernog izlaganja, već od lipnja - kad se na tržištu očekuju i nedavno predstavljene Insignia Grand Sport i Insignia Sports Tourer - no u prodajne će salone prvi primjerci Country Tourera stići tek u jesen.

Insignia Country Tourer automobil je s pogonom na sve kotače i sposobnošću off-road vožnje. Prostrana je i znatno lakša od verzije koja izlazi iz ponude zahvaljujući posve novoj arhitekturi, a dolazi i s bogatom ponudom inovativnih tehnologija.

Sa svih je strana zaštićena crnim pločama, dok joj srebrne zaštite podvozja daju robustan off-road izgled. Dvadeset milimetara više podvozje zajedno s inovativnim pogonom na sve kotače s vektoriranjem okretnog momenta i novi stražnji ovjes s pet veza omogućit će ugodnu vožnju i nakon napuštanja asfaltiranih cesta.

>> Rasna Insignia vrh je Opelove ponude. Stiže u lipnju i bit će jeftinija od prošle

>> Karavanska Astra nudi prtljažnik u rangu s Insignijinim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije