Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Auti

Citroën ponovo pokreće akciju „Reciklirajte i profitirajte“

Akcija će pomladiti vozni park u Hrvatskoj, utjecati na sigurnost u prometu i pozitivno djelovati na očuvanje okoliša
16. siječnja 2015. u 09:51 203 prikaza
Citroën
Foto: Citroën
Pogledajte galeriju 1/5

Potaknut uspjehom prošlogodišnje akcije „Reciklirajte i Profitirajte“, u kojoj je reciklirano više od 200 starih vozila, CITROËN ponovo pokreće veliku akciju otkupa dotrajalih vozila svih marki pod nazivom „Reciklirajte i Profitirajte“. Cilj akcije je ukloniti s hrvatskih cesta stara i dotrajala vozila budući da stari i neispravan vozni park predstavlja dodatnu opasnost za sve sudionike u prometu kako vozača, tako i pješaka, a prije svega djece.

Ovom akcijom CITROËN HRVATSKA potiče sigurnost u prometu jer novo i ispravno vozilo ključan čimbenik sigurnosti svih sudionika u prometu. Citroën će uz pomoć ove akcije pozitivno djelovati na očuvanje okoliša jer se marka Citroën nalazi u samom vrhu proizvođača automobila u pogledu niske emisije ispušnih plinova.

Otkupljuju se dotrajala vozila svih marki, bilo da su registrirana ili ne, koja se recikliraju u suradnji s tvrtkom C.I.O.S., specijaliziranoj za zbrinjavanje otpada. Vozila se „otkupljuju“ kod svih ovlaštenih distributera novih vozila Citroën u Hrvatskoj.

U prodajnoj akciji sudjeluju Citroën C3 i C-Elysée. Popust uz otkup starog vozila na Citroën C-Elysée iznosi do 15.000 kn, a u akciji je Citroën C-Elysée HDi dostupan već od 90.900 kn. Citroën C3 PureTech 82 BVM u akciji je dostupan od 79.900 kn. 

Koronavirus
UŽIVO
Drugi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, bolnice zabranjuju posjete
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality