Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVITET

Citroën C5 CrossTourer - povišeni karavan od 31.000 eura

Citroën C5 CrossTourer
Foto: Citroën
1/7
19.02.2014.
u 09:41

Auto je povišen za 15 milimetara, ima nove kotače od 18 inča

Osim Cactusa, Citroën će u Ženevi predstaviti još jedan novitet - C5 CrossTourer. Riječ je o povišenoj inačici karavanske izvedbe modela C5, s pomalo terenskim izgledom.

CrossTourer se od obične verzije razlikuje po posebno dizajniranim branicima, mat sivim krovnim nosačima i 18-inčnim kotačima od aluminija, kućištima retrovizora od kroma, te aluminijskim zaštitnim trakama na prednjem i stražnjem braniku. Auto je također povišen za 15 milimetara.

Za udobnost je zadužen ovjes Hydractive III+, koji u vožnji nadzire visinu karoserije kako bi se održao isti razmak od tla bez obzira na teret. Pri većim brzinama visina se smanjuje, a pri manjim povećava i iznosi 6 cm do 10 km/h, odnosno 4 cm do 40 km/h. Tu je i Intelligent Traction Control, koji navodno poboljšava vožnju na cestama prekrivenim snijegom i blatom.

CrossTourer dolazi s dva paketa opreme, Millenium i Exclusive, te s dizelskim motorima od 115 do 200 konjskih snaga. Početna cijena bit će 31.950 eura.

>> Dnevni boravak na kotačima s moćnim i štedljivim dizelom

>> Autoclick: Citroen C3, idealan za grad

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije