Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURNO I EKOLOŠKI

Čeka nas još jedno natjecanje za Najeko vozača u Hrvatskoj, prijavite se!

VoziEko
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/2
28.04.2023.
u 14:55

Doznajte sve o Večernjakovom natjecanju za Najeko vozača u sklopu projekta Vozi EKO

Pokažite da ste vi najbolji eko vozač u Hrvatskoj, riješite kviz, prijavite se na natjecanje i odmjerite snage s drugim natjecateljima. Samo najbrže prijave ćemo zvati da nam se pridruže na parkingu King Crossa i postanu Najeko vozač u 2023. godini!

Prošle godine, nakon perioda lockdown i smanjenih društvenih kontakata, jedva ste dočekali da raspišemo poziv za Večernjakov tradicionalni projekt Vozi EKO. Oduševljenja iz vaših komentara na Facebooku i mailova koje smo primili se prenijelo i na sam događaj, kada smo po sedmi put izabrali Najeko vozača u Hrvatkoj.

Zato nam je izrazito drago da sve vas, dragi čitatelji, možemo po osmi put pozvati da nam se pridružite na ovogodišnjem natjecanju. Vozi EKO 2023 održat će se u subotu 20.5.2023. na parkiralištu shopping centra King Cross na zagrebačkom Jankomiru. Kao i prijašnjih godina očekuje vas bogat program. Za sve vas koji se do sada niste odvažili isprobati svoje vozačke vještine na našem poligonu, bilo je svega, od atraktivnih automobile, policijskih presretača do stuntova na motociklima, simulatora prevrtanja automobila i besplatnih provjera automobila.

Večernji list, kao jedna od vodećih medijskih kuća u Hrvatskoj, potiče čitatelje da se putem ovog sveobuhvatnog projekta, zainteresiraju kako se mogu u vožnji ponašati ekološki odgovornije. A kako bi nagradili takvo ponašanje i pokazane vještine, najbolje među natjecateljima nagradit ćemo kao i svake godine vrijednim nagradama.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

KAKO OSVOJITI TITULU NAJEKO VOZAČA

U sklopu Vozi EKO projekta najatraktivniji događaj je Natjecanje za Najeko vozača - natjecanje sigurne i ekološke vožnje u kojem prijavljeni natjecatelji, uz prisustvo Ivana Cvetkovića, certificiranog stručnjaka za eko vožnju, moraju prijeći zadanu trasu, pri čemu moraju poštovati pravila sigurne vožnje. Ako mislite da ste baš vi najbolji u “vožnji na kapaljku”, prijavite se i pokažite nam koliko štedljivo i spretno možete voziti.

Za sudjelovanje u natjecanju potrebno je sudjelovati u našem kvizu znanja koji se nalazi na ovom linku, a nakon unosa odgovora potrebno je ostaviti svoje podatke kako bi najbrže mogli kontaktirati za sudjelovanje u natjecanju. Prijave traju do 16.5. u 14 sati, nakon čega ćemo obavijestiti najbrže natjecatelje koji su osvojili pravo pristupanja natjecanju. Ostale obavijesti pratite na portalu vecernji.hr, našim društvenim mrežama i u tiskanom izdanju Večernjaka.

Najbolje među natjecateljima nagradit ćemo kao i svake godine vrijednim nagradama, a to su:

Prva nagrada: "ROMANTIKA U TERMAMA TUHELJ 2023 - paket za 2 osobe / 2 noćenja" (boravišna pristojba nije uključena u nagradu), Karting Arena Zagreb, 5x welcome paket (2x karting vožnja 10 min + registracija po osobi + 5 pizza po izboru u Amazinga restoranu) i druge vrijedne nagrade

Druga nagrada: Paket SANJARENJE U DVOJE u Termama Tuhelj – Romantična masaža u dvoje 60 minuta, te opuštanje u sobi za relaksaciju i jacuzziu uz pjenušac i suho voće, Karting Arena Zagreb, 3x welcome paket (2x karting vožnja 10 min + registracija po osobi)  i druge vrijedne nagrade

Treća nagrada: Terme Tuhelj paketna ulaznica 2+2 SNP (2 standardne +2 reducirane ulaznice), Karting Arena Zagreb, 3x karting vožnja 10 min + registracija po osobi i druge vrijedne nagrade

ZABAVA ZA SVE GENERACIJE

Posjetitelji će tako imati priliku zabaviti se mnogim aktivnostima dok čekaju svoj red na vožnju, bodre natjecatelje ili jednostavno uživaju u cijelom događaju, a sve su to osigurali partneri projekta - Centar za vozila Hrvatske, Renault, King Cross, Hrvatska Elektroprivreda, Hrvatske autoceste i Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Dođite i provjerite što se još sve sprema od aktivnosti jer sadržaja neće nedostajati za sve uzraste, uključujući i one najmlađe za koje će se pobrinuti stručni animatori i osoblje s mnoštvom aktivnosti.

Uz voditelja i DJ-ja koji će se pobrinuti za odličnu glazbu zabava je zagarantirana, stoga ne propustite ovaj događaj u subotu 20. svibnja! Zaputite se do trgovačkog centra King Cross i budite dio velikog edukativnog projekta "Vozi EKO 2023"!

Sve o sigurnoj, ekonomičnoj i ekološki prihvatljivoj vožnji doznajte na specijalu Vozi eko – sigurno i štedljivo.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije