Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNE SITUACIJE

Čak 22 posto vozača svađalo se s drugim vozačem

Svađanje u prometu
Foto: Thinkstock
02.05.2019.
u 13:03

Vozače najviše smetaju opasna pretjecanja, a nakon toga i nepridržavanje razmaka između vozila.

Svi smo svjedoci čestih svađa pa i fizičkih okršaja nastalih zbog nesuglasica u prometu, no zbog sigurnosti u prometu najvažnije je ostati smiren i fokusiran.

Tvrtka koja obrađuje podatke o vozilima, HPI, sad je anketirala oko 1000 vozača u Velikoj Britaniji i došla je do podatka da je čak 22 posto vozača u jednom trenutku izašlo iz automobila i svađalo se s drugim vozačem, a 19 posto vozača je pratilo drugog vozača sve do njegove destinacije kako bi raspravili spornu prometnu situaciju, prenosi revijhak.hr.

Vozače najviše smetaju opasna pretjecanja, a nakon toga i nepridržavanje razmaka između vozila.

VIDEO - Ljestve mu se zabile u auto

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije