Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskoristili priliku

Brutalna psina: pogledajte kako su probudili prijatelja

Ferrari
Foto: Screenshot Youtube
1/2
07.11.2017.
u 08:12

Mark se nije baš naspavao pa je odlučio malo ubiti oko na kauču uz trkaću stazu

Postoji više načina da se našalite s prijateljem koji je bio toliko nepromišljen da zaspi pred vama. Možete mu, na primjer, napisati prostote na lice. A možete ga i isprepadati brutalnim krikovima Ferrarijeva motora.

To se dogodilo Marku Truenu, koji je došao iz Australije u Las Vegas i odlučio zabaviti se s prijateljima isprobavajući razne superautomobile na lokalnoj trkaćoj stazi. Međutim, kako se Mark na putu nije baš naspavao, odlučio je malo ubiti oko na kauču uz stazu.

Njegovi prijatelji odlučili su iskoristiti priliku. Potiho su privezli Ferrari 458 GT3 do kauča i počeli turirati tako brutalno da je jadni preplašeni Mark u bunilu pao na pod. Jedan od prijatelja zaključio je da ovo buđenje nije bilo dovoljno pa mu je na lice prolio i malo ledene vode. Baš lijepo od njega.

Komentara 4

DU
Deleted user
09:19 07.11.2017.

Ljudi bez mjere za šalu mogu smisliti još gluplje fore.

DU
Deleted user
08:53 07.11.2017.

još jedan brutalno jeftini post-truth fejk

PR
prajdali100
08:38 07.11.2017.

Ne zna čovjek što ga je snašlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije