Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život u automobilu

Britanci prijeđu 4,1 mlrd. km vozeći djecu na sportske aktivnosti

'English Premier League Chelsea\'s John Terry (L) and Frank Lampard wave to fans after their friendly soccer match against Thailand Premier League All Stars at the Rajamangala national stadium in Bang
'CHAIWAT SUBPRASOM'
13.12.2011.
u 09:22

Nevjerojatan je podatak da čak 20.000 roditelja prijeđe više od 1500 kilometara mjesečno vozeći djecu na treninge

Roditelji u Velikoj Britaniji godišnje prijeđu 4,1 milijardu kilometara razvozeći djecu na sportske aktivnosti, piše portal Newspress prenoseći istraživanje Kwik Fita.

U nadi da će stvoriti nove sportske zvijezde gotovo 5 milijuna roditelja u Britaniji svaki dan vozi djecu na nogomet, plivanje, atletiku i brojne druge sportove. Nevjerojatan je podatak da čak 20.000 roditelja prijeđe više od 1500 kilometara mjesečno vozeći djecu na treninge, a dodatnih 50.000 mama i tata prelazi upola manju dionicu.

Uz sve troškove "putovanja" na treninge britanski roditelji dodatno izdvajaju gotovo 400 funti godišnje za članarine, opremu i trenere budućih sportskih asova.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije