Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ime iz prošlosti

BMW vraća Seriju 8 i udara na Mercedes i Bentley

BMW Serija 8 (E31) iz 1989. godine
11.05.2017.
u 22:52

Šef BMW-a Harald Krüger potvrdio je na današnjem godišnjem sastanku tvrtke da će Serija 8 biti pokrenuta 2018.

Mnoge ljubitelje BMW-a koji se sa sjetom sjećaju Serije 8, raskošnog coupea s kraja osamdesetih i devedesetih, mogla bi razveseliti vijest da BMW planira vratiti to ime.

Nove Serija 8, piše britanski Autocar, trebala bi biti oživljena 2018. godine kao konkurencija Mercedesovom coupeu S klase te Bentley Continentalu GT.

Šef BMW-a Harald Krüger potvrdio je na današnjem godišnjem sastanku tvrtke da će Serija 8 biti pokrenuta 2018., poručujući da će biti riječ o istinskom luksuznom sportskom coupeu. 

Koncept novog modela bit će otkriven već 26. svibnja na Concorso d’Eleganza Villa d’Esteu u Italiji, dok bi proizvodna inačica mogla biti otkrivena na ovogodišnjem auto-salonu u Frankfurtu, a prodaja bi trebala krenuti iduće godine, navodi Autocar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije