Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoren Tomićev salon

Bandić: Kad ja odem u penziju, kupit ću BMW na struju

Zagreb: Svečano otvorenje BMW Tomić City Storea
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
23.11.2017.
u 18:24

Potpuno obnovljen salon u kojem je godinama bio salon Minija, treći je ekskluzivni salon BMW-a u centru europske metropole

U samom centru Zagreba, ispod Novinarskog doma na Rooseveltovom trgu, večeras je svečano otvoren Tomić BMW City store.

Potpuno obnovljen salon u kojem je godinama bio salon Minija, treći je ekskluzivni salon BMW-a u centru europske metropole, otvoren nakon sličnih u Bruxellesu i Rimu. Osim prodaje izloženih vozila i inovativnih tehnološki naprednih sustava konfiguracije modela, salon će se koristiti i kao luksuzan prostor za razna događanja, a u njemu će biti izložene i slike poznatih umjetnika. Na otvaranju su bila djela Vatroslava Kuliša.

Na otvaranju su predstavljena i dva noviteta u Hrvatskoj - novi BMW X3 i luksuzna kupe limuzina BMW Serija 6 Gran Turismo.
Daniel Tomić, koji je od oca osnivača tvrtke Franje Tomića preuzeo obiteljski biznis, najavio je da će iduće godine biti otvoren i salon BMW-a u Zadru.

Na svečanom je otvorenju uz novinare i VIP goste poput bivšeg boksača Željka Mavrovića, bio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

- Čestitam obitelji Tomić, a kad ja odem u penziju, što neće biti tako skoro, i kad BMW napravi električni automobil s više od 1000 km dometa da mogu s njim otići u posjet majci u Hercegovinu, kupit ću BMW na struju - našalio se Bandić.

Tomić&Co otvaranjem novog salona proslavila je 25. godišnjicu zastupstva luksuznog bavarskog proizvođača automobila, a upravo je prvi salon bio na Rooseveltovom trgu.

Zagreb: Svečano otvorenje BMW Tomić City Storea
1/48

Komentara 10

DU
Deleted user
19:46 23.11.2017.

Lijepo je i poticajno vidjeti kako vrli nam gradonačelnik niti jede, niti ima režijskih ili ikakvih troškova, nego je vrijedno cca 25 godina svu plaću štedio i kupio penthaus, automobila, viikendicu, kćeti turbo auto jurilicu i još će imatzi zaa el. BMW. Pa to ne mogu mnogi uspješni poslovni ljudi za toliko vremena. Treba biti primjer svima nama

Avatar comandante
comandante
06:45 24.11.2017.

nadam se da će ti jedina struja biti u žici koja će te ogradjivati

AR
Artukovic
19:29 23.11.2017.

Pa dobar si ..... vecina hrvatskih gradana kad ode u penziju mole se bogu da ako Bog da nece trebati kopat po kontejnerima.....a baja u BMW...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije