Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

AutoZubak Neostar neovisna mreža servisa: Br.1 u kvaliteti

QUDAL
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
24.02.2016.
u 15:15

Hrvatski vozači ocijenili neovisnu mrežu servisa vozila AutoZubak Neostar najkvalitetnijom u Hrvatskoj - pokazalo je istraživanje kvalitete QUDAL - QUality meDAL Auto-Moto 2015/2016 Croatia 

Prvo istraživanje kvalitete u auto-moto segmentu pod nazivom QUDAL - QUality meDAL Auto-Moto 2015/2016 Croatia, koje je u Hrvatskoj provela međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association GmbH, rezultiralo je pobjedničkom pozicijom branda AutoZubak Neostar.

Upravo je AutoZubak Neostar u ispitanoj kategoriji neovisna mreža servisa za vozila, od strane ispitanika prepoznat kao lanac s najkvalitetnijim servisnim uslugama u Hrvatskoj.

AutoZubak Neostar je najtransparentniji servis za sve marke što znači da je klijent upoznat sa svakim dijelom servisnog procesa. Klijent može izabrati između 33 ponuđenih servisnih paketa, a uz mogućnost  online plaćanja, AutoZubak Neostar daruje i vrijedne poklon pakete!

AutoZubak Neostar servis obuhvaća jamstvo na sve servisne radove u trajanju od 12 mjeseci ili 10.000 kilometara, ovisno o tome što prvo nastupi.

U istraživanju QUDAL- QUality meDAL Auto – Moto 2015/2016, hrvatskim vozačima motornih vozila, trenutnim vlasnicima vozila te potencijalnim kupcima vozila kao i ostalim entuzijastima i zaljubljenicima u automobilizam, postavljeno je sljedeće pitanje:

"Navedite naziv nezavisnog lanca servisa za vozila, koji po vašem osobnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete na hrvatskom tržištu:"

Najveći broj odgovora ispitanika bio je: AutoZubak Neostar.

„Drago nam je da su vlasnici vozila u Hrvatskoj prepoznali pouzdan i prijateljski pristup, dodatne pogodnosti te izvrsnu korisničku podršku koju AutoZubak Neostar pruža svojim klijentima“ – izjavio je Denis Tepša, direktor AutoZubak Neostar servisa.

Želite prijaviti greške?