Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Auti

AutoZubak i AutoZubak Neostar osvojili tri nove Best Buy Award medalje

Best Buy nagrade za AutoZubak i Neostar dolaze kao završna potvrda da su hrvatski kupci i korisnici prepoznali ukupnu kvalitetu koju im pružaju ovi brendovi
03. siječnja 2017. u 17:35 2 komentara 362 prikaza
AutoZubak
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/3

Nakon što su već tijekom protekle 2016. godine brendovi AutoZubak i AutoZubak Neostar pokupili nagrade Customer's Friend i Qudal, kupci i korisnici njihovih usluga odlučili su pred kraj godine i da ovi brendovi pružaju najbolji omjer cijene i kvalitete.

Tako su, zahvaljujući mišljenju i iskustvu hrvatskih vozača, AutoZubak i AutoZubak Neostar osvojili Best Buy Award medalje u sljedećim kategorijama:

 • AutoZubak kao lanac salona novih vozila
 • AutoZubak Neostar kao lanac salona rabljenih vozila
 • AutoZubak Neostar kao nezavisni lanac servisa za vozila

Riječ je o rezultatima istraživanja Best Buy Award AUTO MOTO Croatia 2016/2017 kojeg je tijekom 2016., na nacionalno reprezentativnom uzorku (N=1200) provela međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association iz Zuricha.

AutoZubak Posebna ponuda Beskamatno do novog vozila samo u AutoZubak-u! AutoZubak Jedinstvena ponuda 6 godina jamstva, održavanja i financiranja za nova vozila u AutoZubaku!

Best Buy nagrade za AutoZubak i Neostar dolaze kao završna potvrda da su hrvatski kupci i korisnici prepoznali ukupnu kvalitetu koju im pružaju ovi brendovi. Naime, već ranije u 2016. servis AutoZubak Neostar osvojio je najveći broj glasova hrvatskih građana u ocjenjivanju razine korisničkog iskustva (priznanje Cutsomers's friend), ali i prvo mjesto u ocjenjivanju kvalitete servisnih usluga (Qudal).

Ovi ukupni rezultati i ne čude jer se upravo u brendovima AutoZubak i AutoZubak Neostar spajaju dugogodišnja tradicija poslovanja sa suvremenim prodajno-servisnim, marketinškim i tržišnim pristupom. AutoZubak već je gotovo 4 desetljeća vodeće hrvatsko poduzeće u prodaji i održavanju motornih vozila, a tu su kvalitetu tijekom godina prepoznali nebrojeni kupci.

S druge strane, početkom 2014. godine, AutoZubak je proširio poslovanje novim projektom Neostar (servis svih marki vozila i prodaja rabljenih vozila), čime su dodatno pomaknuti kvalitativni standardi hrvatske auto-industrije.

„Iznimno nam je drago da smo i s AutoZubakom i s AutoZubak Neostarom, nakon dosadašnjih priznanja u 2016., zauzeli prvo mjesto i u istraživanju Best Buy, koje posebno cijenimo jer se radi o ocjeni onog što kupci najviše žele – kvalitetnu uslugu po fer cijeni. To nam daje potvrdu da smo zacrtali ispravnu strategiju i da to tržište prepoznaje. Možemo samo obećati da ćemo u budućnosti biti još bolji“, rekao je Dimitrije Trbović, predsjednik Uprave AutoZubaka.

Milan Bandić
Večernji doznaje
Umro je Milan Bandić!
PET FAZA SNA
Jeste li se ikad zapitali zašto spavate više od osam sati, a nenaspavani ste?
 • Avatar VitoВН
  VitoВН:

  Gdje su komentari, obrisani.

 • Avatar maxist
  maxist:

  nije neostar jeftin nego je ovlaštena mreža prepreskupa......