Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Auti

AutoZubak i AutoZubak Neostar osvojili tri nove Best Buy Award medalje

Best Buy nagrade za AutoZubak i Neostar dolaze kao završna potvrda da su hrvatski kupci i korisnici prepoznali ukupnu kvalitetu koju im pružaju ovi brendovi
03. siječnja 2017. u 17:35 2 komentara 360 prikaza
AutoZubak
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/3

Nakon što su već tijekom protekle 2016. godine brendovi AutoZubak i AutoZubak Neostar pokupili nagrade Customer's Friend i Qudal, kupci i korisnici njihovih usluga odlučili su pred kraj godine i da ovi brendovi pružaju najbolji omjer cijene i kvalitete.

Tako su, zahvaljujući mišljenju i iskustvu hrvatskih vozača, AutoZubak i AutoZubak Neostar osvojili Best Buy Award medalje u sljedećim kategorijama:

 • AutoZubak kao lanac salona novih vozila
 • AutoZubak Neostar kao lanac salona rabljenih vozila
 • AutoZubak Neostar kao nezavisni lanac servisa za vozila

Riječ je o rezultatima istraživanja Best Buy Award AUTO MOTO Croatia 2016/2017 kojeg je tijekom 2016., na nacionalno reprezentativnom uzorku (N=1200) provela međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association iz Zuricha.

AutoZubak Posebna ponuda Beskamatno do novog vozila samo u AutoZubak-u! AutoZubak Jedinstvena ponuda 6 godina jamstva, održavanja i financiranja za nova vozila u AutoZubaku!

Best Buy nagrade za AutoZubak i Neostar dolaze kao završna potvrda da su hrvatski kupci i korisnici prepoznali ukupnu kvalitetu koju im pružaju ovi brendovi. Naime, već ranije u 2016. servis AutoZubak Neostar osvojio je najveći broj glasova hrvatskih građana u ocjenjivanju razine korisničkog iskustva (priznanje Cutsomers's friend), ali i prvo mjesto u ocjenjivanju kvalitete servisnih usluga (Qudal).

Ovi ukupni rezultati i ne čude jer se upravo u brendovima AutoZubak i AutoZubak Neostar spajaju dugogodišnja tradicija poslovanja sa suvremenim prodajno-servisnim, marketinškim i tržišnim pristupom. AutoZubak već je gotovo 4 desetljeća vodeće hrvatsko poduzeće u prodaji i održavanju motornih vozila, a tu su kvalitetu tijekom godina prepoznali nebrojeni kupci.

S druge strane, početkom 2014. godine, AutoZubak je proširio poslovanje novim projektom Neostar (servis svih marki vozila i prodaja rabljenih vozila), čime su dodatno pomaknuti kvalitativni standardi hrvatske auto-industrije.

„Iznimno nam je drago da smo i s AutoZubakom i s AutoZubak Neostarom, nakon dosadašnjih priznanja u 2016., zauzeli prvo mjesto i u istraživanju Best Buy, koje posebno cijenimo jer se radi o ocjeni onog što kupci najviše žele – kvalitetnu uslugu po fer cijeni. To nam daje potvrdu da smo zacrtali ispravnu strategiju i da to tržište prepoznaje. Možemo samo obećati da ćemo u budućnosti biti još bolji“, rekao je Dimitrije Trbović, predsjednik Uprave AutoZubaka.

Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
Akademski slikar i mason Jadranko Ferko naslikao je svoj autoportret u masonskoj odjeći
KAKO IZGLEDA OBRED
Sve tajne hrvatskih masona: Rituali, simbolika, zavjeti šutnje, muško bratstvo
 • Avatar VitoВН
  VitoВН:

  Gdje su komentari, obrisani.

 • Avatar maxist
  maxist:

  nije neostar jeftin nego je ovlaštena mreža prepreskupa......