Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Auto Krešo

Počeo raditi prvi pravi web-shop za dijelove automobila

Auto Krešo
09.11.2017.
u 09:54

Cijene na web-shopu www.autokreso.hr 35 posto su niže od onih u poslovnicama, a kupnja se može obaviti bilo kada

Korisnici danas traže brže, bolje i kvalitetnije usluge, dostupne stalno, a ne samo u ‘redovno radno vrijeme’. Potaknuti time, kao i činjenicom da je Auto Krešo već više od 26 godina pokretač trendova u trgovini autodijelovima, u toj su tvrtki odlučili napraviti veliki zaokret u poslovanju.

Dakako, s ciljem da budu još dostupniji i bolji. Stoga su se, prateći i trendove koji se događaju na Zapadu, kao i u drugim djelatnostima, ‘preselili na web’. Možda djeluje iznenađujuće, kažu u Auto Kreši, no tamo također vjeruju da će nakon početnog vremena prilagodbe mnogi uvidjeti kako im ovakva kupnja olakšava druge redovne aktivnosti.

Naime, s radom je u Hrvatskoj započeo prvi pravi webshop namijenjen kupcima dijelova za vozila. Na adresi www.autokreso.hr možete vrlo jednostavno, samostalo pretražiti sve dijelove koji su vam potrebni za vozilo.

Nakon registracije korisnika, otvara se i mogućnost naručivanja dijelova, s dostavom na adresu koju odaberete, bez obzira radi li se o vlastitoj adresi ili adresi servisa. Lepeza mogućnosti plaćanja također je široka. Plaćati se može karticama (kreditnim ili debitnim), virmanom, pouzećem, PayPalom... Potrebni dijelovi sada se u Auto Kreši mogu kupiti u bilo koje doba dana, godine, s bilo koje lokacije. Značajna je prednost i povoljnija cijena. Naime, sve su cijene na webshopu www.autokreso.hr čak 35 posto povoljnije od onih u poslovnicama i takve će ostati do 23. studenoga. Navedeno se ne odnosi na gume i naplatke. Kupci dijelova u vrijednosti većoj od 500 kuna mogu računati i na besplatnu dostavu na odabranu adresu.

Pored mogućnosti pregledavanja, ali i naručivanja autodijelova iz udobnosti svog doma ili pak ureda, zahvaljujući CarParts mobilnoj aplikaciji, kako onoj za uređaje s Andoridom, tako i onima s iOs operativnim sistemom, autodijelovi su dostupni svakodnevno, gdje god da se nalazili.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije