Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo na tržištu

A4 startao s izdašnijom opremom i cijenom od 279.225 kn

Audi A4
Foto: Audi
1/5
03.12.2015.
u 11:00

Novitet, među ostalim, serijski donosi MMI Radio plus s bluetooth sučeljem, podesivi limitator brzine, senzor za svjetla i kišu

Novi A4 upotpunio je Audijevu gamu i na našem tržištu. Glavne su novosti pojačani motori s manjom potrošnjom goriva, bogata oprema i napredni sustavi asistencije u vožnji koji su preuzeti iz Audija Q7.

Serijska oprema novog Audija A4 između ostalog uključuje Xenon plus svjetla, višenamjenski upravljač (s ručicama za izmjenu stupnjeva prijenosa kod modela s automatskim mjenjačem), naslon za ruku, MMI Radio plus s bluetooth sučeljem, podesivi limitator brzine, senzor za svjetla i kišu. A4 je na raspolaganju u tri razine opreme. Uz osnovnu, nude se Sport i Design opreme koje dodatno imaju kromirane elemente na prednjem dijelu vozila, kromirane ukrasne letvice oko bočnih prozora te lakometalne naplatke od 17". Dok Sport modeli imaju sportska sjedala sprijeda, Design modeli imaju normalna sjedala i donji dio središnje konzole u koži. Od uvođenja novog A4 na tržište za sve tri razine opreme u ponudi je dodatni Style paket. Obuhvaća i Audi glazbeno sučelje, stražnji parking sistem, trozonski automatski klima uređaj, LED prednja svjetla, tempomat, višenamjenski sportski upravljač...

Audi A4 2,0 TDI razvija 150 KS. Navedena izvedba s ručnim mjenjačem stoji od 279.225 kuna. Ovaj je model po jednakoj cijeni u ponudi i sa Style paketom opreme.

>> Audi A4 - tehnološki vrhunac poslovne klase

>> Veliki plug-in hibrid sa 373 KS do stotke za 6 sekundi

Ključne riječi

Komentara 2

HR
HrvatskiPredsjednik
09:14 04.12.2015.

Ne kužim, premium klasa u kojoj premium dodatke nadoplatiti i to; Audi glazbeno sučelje, stražnji parking sistem, trozonski automatski klima uređaj, LED prednja svjetla, tempomat, višenamjenski sportski upravljač............, Sto je onda standarna oprema, sve ono sto ima bilo koje drugo vozilo - i manje???? Znači da osnovni model nije premium več ono sto čini premium treba nadoplatiti a osnovni model je obična srednja klasa i amen! Serijska oprema: Xenon svjetla, naslon za ruku, MMI Radio plus s bluetooth sučeljem, podesivi limitator brzine, senzor za svjetla i kišu..............to sve posjeduje i malo bolje opremljeni model automobila srednje klase i nize!

BJ
Bjelovar112
11:49 03.12.2015.

auto je mrak i bila bi uzivancija voziti ga .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije