Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aston Martin

Karavanski dvosjed koji oduzima dah

Aston Martin Vanquish Zagato
Foto: aston martin
1/2
22.08.2017.
u 09:00

Iako ima formu karavana, zapravo se radi o sportskom dvosjedu koji za razliku od ostalih Vanquish modela nudi i pristojan prtljažnik

Aston Martin predstavio je još dvije izvedbe svoje linije Vanquish Zagato, koje će se na tržištu pridružiti već aktualnim modelima Coupe i Volante.

Nastavak je to dugovječne suradnje britanskog proizvođača luksuznih sportskih automobila Aston Martina i talijanske dizajnerske kuće Zagato iz Milana, koja datira još iz 60-ih godina prošlog stoljeća.

Foto: aston martin

I dok je izvedba Speedster očekivano još nabrijanija verzija kabrioletske izvedbe Volante, Shooting Brake izvedba Vanquish Zagata je pravo iznenađenje. Karavanska forma može navesti na zaključak da se radi o obiteljskom autu, ali zapravo je to ipak samo dvosjed s većim prtljažnikom. Međutim, radi se o vrlo zanimljivom i praktičnom GT automobilu kakvih je malo na tržištu.

Sve četiri verzije temelje se na modelu Vanquish pa ih pokreće 6-litreni V12 atmosferski motor s 600 konjskih snaga. Ukupno će ih biti proizvedeno samo 325, od toga 99 Coupea, 99 Volantea, 28 Speedstera i 99 Shooting Brake verzija. Aston Martin je već zaprimio narudžbu bogatog kolekcionara koji želi kupiti sve četiri verzije ovog posebnog automobila.

Komentara 1

TE
texas
14:28 27.08.2017.

U,savršeno izgleda !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije