Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
570GT u Ženevi

Najpraktičniji automobil koji je McLaren dosad proizveo

McLaren 570GT
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
03.03.2016.
u 12:00

Po toni težine McLaren 570GT ima 422 konja, a do stotke pojuri za 3,4 sekunde

Najluksuzniji i najrafiniraniji od svih dosad proizvedenih McLarenovih modela - 570GT - među atraktivnijim je premijerama na ovogodišnjem Geneva Motor Showu. Prozračna kabina opremljena je materijalima najviše kvalitete, a prtljažnik - kojem se pristupa otvaranjem stražnjeg stakla - pruža dodatnih 220 litara prostora za stvari. To je ujedno najpraktičniji McLaren u povijesti marke.

Ovjes i upravljački sistem ugođeni su kako bi pružili udobnost i na dužim putovanjima. Gume P Zero™ donose Pirellijev inovativan sistem ukidanja buke, koji vožnju čini još boljim iskustvom. Za bolju aerodinamiku, stražnji spojler je povećan. Za ovu se poslasticu očekuje cijena oko 1,487.600 kuna.

McLarenov novitet pripada nedavno lansiranoj Sports Series obitelji. Ovaj dvosjed praktičan dovoljno za svakodnevnu uporabu pokreće središnje smješten motor, 3,8-litreni twin turbo V8 koji je debitirao u modelu 570S Coupé. Nudi 570 KS i 600 Nm, a snaga se na stražnju osovinu isporučuje putem 7-brzinskog SSG prijenosa s mogućnošću izmjene postavki. Po toni težine McLaren 570GT ima 422 konja, a do stotke pojuri za 3,4 sekunde.

>> Rimac u Ženevi predstavio 'zlog brata blizanca' sa čak 1384 konjskih snaga

>> Maserati otkrio prvi SUV, u proizvodnji sudjeluje i hrvatska tvrtka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije