Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener pjesnika

Štimac: Uživao sam u Dinamovoj igri

'sport......zagreb.....14.09.2009.  veslacka ulica - zagrebelo, nogometni kamp nk zagreb, trening, igor stimac novi trener / prvi trening otkako je stimac preuzeo klupu nk zagreba /  photo: Marko Luku
'Marko Lukunic/ VLM'
02.10.2009.
u 16:45

Pomolio se Dražen Medić Gospi Trsatskoj i ona mu je, kako kaže, donijela pobjedu protiv Orijenta u kupu. Sljedeći tjedan Zagrebovi nogometaši otputovat će na sedmodnevne pripreme u Međugorje.

 Ondje će trener Igor Štimac pokušati ispraviti sve nedostatke u igri svoje momčadi. Kontemplirajući u Međugorju imat će Štimac igrače pod nadzorom 24 sata dnevno. Pomolit će se i pod križem u Međugorju, Božja pomoć će mu trebati.

No, prije odlaska u srijedu pjesnici moraju na još jedno neugodno gostovanje. U Karlovcu Štimac želi prekinuti niz od devet Zagrebovih uzastopnih poraza.

– Zaustavit ćemo Karlovac, iako ne podcjenjujem njegov niz i zasluge Igora Pamića. Za momčad će konkurirati i Brazilac Jefthon koji će vjerojatno igrati u zadnjoj liniji. Zadovoljan sam kako momčad napreduje i motiva joj neće nedostajati – kazao je Štimac te se osvrnuo i na Dinamo.

– Plavi su igrali fantastično i uživao sam. Pobjeda će im sigurno povećati samopouzdanje. Timisoara je izgledala kao prosječna momčad HNL-a. Modri su bili koncentrirani i to je pravi put – kaže Štimac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije