Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U 4 koraka do prirodnog osmijeha uz Dentus perfectus stomatološki tim

Dentus perfectus
03.05.2023.
u 11:19

U Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji na zagrebačkoj adresi Lastovska 12a svakodnevno se unaprjeđuje oralno zdravlje pacijenata. Za sve one koji se sa sjetom prisjećaju dana kada su imali biserno bijel osmijeh i potpun broj zubi, donosimo rješenje kojim će vratiti funkcionalnost i lijep izgled osmijeha. Zubni most pričvršćen na 4 implantata omogućit će vam povratak osmijeha o kakvom ste sanjali. U stomatologiji se ova metoda rehabilitacije potpune čeljusti naziva All on 4 terapija. Za razliku od zubne proteze smatra se pouzdanijim rješenjem. Ona omogućava funkcionalan, stabilan i prirodan izgled osmijeha.

Vaš put do oralnog zdravlja započinje u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji

Uz detaljne želje pacijenata postižu se željene verzije osmijeha pacijenata. Novi pacijenti svakodnevno prepoznaju prijateljski pristup, veliku stručnost stomatologa i izvanrednu opremljenost ordinacije. Po dolasku u ordinaciju dočekat će Vas topla dobrodošlica stomatološkog tima. Od samog ulaska u ordinaciju započinje putovanje do oralnog zdravlja. Na svakom koraku čeka vas osigurano vodstvo stomatologa i prilagođen pristup vašim potrebama. 

Kako izgleda All on 4 terapija?

Nakon prvog pregleda, potrebnih dijagnostičkih snimaka i testova dogovaramo terapiju. All on 4 terapija uključuje vađenje svih zubi i ugradnju 4 zubna implantata po čeljusti. Oba zahvata, vađenje zubi i ugradnju implantata, obavite u jednom dolasku. U roku 24h od trenutka ugradnje zubnih implantata čekat će vas privremeni zubni most. Nekoliko sati nakon ugradnje implantata započinje faza izrade privremenog zubnog mosta. Privremeni zubni most postavlja se vijcima na zubne implantate. Pacijent ga nosi sve do izrade trajnog zubnog mosta. U periodu nakon ugradnje zubnog implantata potrebno je pričekati da meka tkiva kompletno zacijele kako bi se započelo s izradom trajnog zubnog mosta. 

Detalji, još malo detalja i vrhunska estetika je tu

Glavni cilj Dentus perfectus stručnjaka za osmijehe je postići da se bezbrižno smiješite i neometano uživate u hrani i društvu. Za sve navedeno i mnogo više od toga zaslužan je doktor Šebečić koji će vam se predano posvetiti. Detaljan rad i velika pažnja posvećuje se tijekom svake probe. To će prvotno omogućiti udobnost, ali i vrhunsku estetiku.     

Prilikom izrade estetskih rješenja doktor vodi računa o liniji usana, nosa i očiju kako bi stvorili savršene proporcije za vaš osmijeh. Probe smatramo ključnim korakom u postupku izrade novog osmijeha. Stoga se u ordinaciji vode mišlju kako ništa ne može garantirati očekivan ishod i uspješan završetak rada kao finalna proba. Nakon učinjenih potrebnih korekcija, uvjerit ćemo se zajedno s doktorom da je sve kako smo zamislili. Potom slijedi trajno fiksiranje zubnog mosta i detaljne upute za održavanje i brigu. Za održavanje All on 4 zubnog mosta potrebno je jednom godišnje doći na godišnji pregled i čišćenje. Zubni most dovoljno je održavati četkanjem kao  osnovnim dijelom oralne higijene. Na području oko implantata preporuča se koristiti oralni tuš i zubni konac.

Što za Vas znači All on 4 terapija nadoknade zuba?

Ako ste izgubili volumen kosti, zbog specifičnosti tehnike nije potrebno raditi zahvat nadogradnje zubne kosti. All on 4 terapija sprječava daljnji gubitak zubne kosti. Osjećaj je u potpunosti prirodan. 

Zašto stručnjaci preporučaju ovu tehniku?

Najbitnije stvari kada su u pitanju zubne proteze kako bi neometano uživali u novom osmijehu jesu udobnost, čvrstoća, stabilnost i sigurnost. Implantati su najsuvremenije rješenje za izgubljen zub. Zaslužni su za stabilnost i čvrstoću. All on 4 terapija je minimalno invazivan i brzo se izvodi. Stoga i sam oporavak traje kraće nego kod odabira drugih rješenja za bezubost.

Oralno zdravlje utječe na sveukupno zdravlje pacijenta. Svakodnevno primjećujemo koliko nam nečiji osmijeh može uljepšati dan. Posebice kada je riječ o lijepom i zdravom osmijehu. Lijep osmijeh moguće je postići kod svih generacija. 

Dentus perfectus stomatološku ordinaciju možete zapratiti na društvenim mrežama facebook i instagram.

Rezervirajte paket dobrodošlice za nove pacijente na adresi ordinacije Lastovska 12 ili putem maila info@dentusperfectus.hr te pozivom na broj fiksnog telefona: +385 (1) 889 68 69 ili mobitela: 091 19 888 99.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije