U nedjelju na Kladeščici

Zelinska kestenijada uz lovački gulaš, gljive, biciklijadu...

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Pečeni maruni, prava jesenska poslastica
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Pečeni kesteni
13.10.2021.
u 11:20
Birat će se i najbolji kuhar lovačkog gulaša
Pogledaj originalni članak

Natjecanje u kuhanju lovačkog kotlića, pregršt pečenih kestena, tamburaši, izložba gljiva, piknik na travi... Bogat je program ovogodišnje 23. Zelinske kestenijade koja se održava u nedjelju kod planinarske kuće Kladeščica.

Zabava uz svirku počinje u devet sati, a Grad Sveti Ivan Zelina i ove godine daruje mjericom kestena prvih 200 posjetitelja koji onamo dođu pješice. Može se stići i automobilom, a tko ima volje pedalirati do kućice, usto se može priključiti biciklijadi koja u 10 sati kreće od Trga Ante Starčevića i vozi preko Biškupca do vrha.

Za djecu od četiri do 14 godina od devet je sati pak organizirana pješačka tura tijekom koje će moći čuti zanimljive priče, a i putem sudjelovati u raznim igrama u prirodi. Birat će se i najbolji kuhar lovačkog gulaša koji će kasnije biti podijeljen svim posjetiteljima, a potrebno je uzeti i svoju dekicu jer je broj stolova ograničen. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.