sc live

Zbor Izvor i bend Zakon neba 3.10. na velikom humanitarnom koncertu u SC-u

Foto: ''
SC Live koncert
Foto: ''
Izvor
Foto: ''
Izvor Zakon neba
02.10.2014.
u 17:50
Sav prihod s koncerta zbora i alternativnih rockera namijenjen je socijalno ugroženima u Zagrebu, Zagrebačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji te poplavljenima u Slavoniji i BiH
Pogledaj originalni članak

Kako zvuče naizgled nespojivi glazbeni pravci – vrhunski zborski napjev i alternativni rock – možete čuti i uvjeriti se u petak 3. listopada, u dvorani Studentskog centra, Savska 25 u Zagrebu, kada od 20 sati nastupaju zbor Izvor i bend Zakon neba.

Povod njihovu nastupu na istoj sceni, na koncertu nazvanom SC Live, jest humanitarni – sav prihod od prodaje ulaznica ide za socijalno ugrožene obitelji u Zagrebu, Zagrebačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji, ali i za stanovnike poplavljenih područja u Slavoniji i BiH.

Foto: ''

Izdvajamo slučaj malog Antonija Šumaka, djeteta s parcijalnom trisomijom 2. kromosoma, zbog čega je dječak nagluh na oba uha, ima zastoj u rastu i razvoju, distrofiju mišića, hidrocefalus, hipoplastičan mali mozak, ektopiju bubrega... Potrebna mu je svakodnevna pomoć. Majka je na liječenju, a o Antoniju i dvije njegove sestrice brine se samo otac. Vjerujemo da ćete baš kao i mi osjetiti da je potreban i vaš doprinos da ova akcija uspije – poručuju iz udruge Anin san, organizatora ovoga humanitarnog koncerta.

Foto: ''

Cijena ulaznice za zasigurno sjajan glazbeni doživljaj idućega petka u SC-u je 30 kuna. Ulaznice se mogu nabaviti u knjižarama Verbum i Teoviziji na Kaptolu, te, ako ih ostane, na dan koncerta po cijeni 40 kn u knjižarama i SC-u.

Donacije za ugrožene i poplavljene mogu se, pak, uplatiti i na poseban žiro račun akcije: IBAN: HR6423600001501533416, Udruga Anin san, Netretićka 21, OIB: 49880084226.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.