Loše vrijeme

Zbog snijega zatvorena je škola u Svetom Martinu pod Okićem

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Zbog snijega zatvorena je škola u Svetom Martinu pod Okićem
06.02.2012.
u 20:00
Obavijest roditeljima – Zbog snijega i niskih temperatura bit će teški uvjeti na cestama te smo odlučili, iz sigurnosnih razloga, da u ponedjeljak i utorak neće biti nastave
Pogledaj originalni članak

Osnovna škola Mihaela Šiloboda u Svetom Martinu pod Okićem, na samoborskom području, zbog jakog snijega i niskih temperatura danas nije radila. A prema informacijama koje je ravnatelj Marijan Hetler stavio na internetske stranice nastava se neće održati ni sutra.

– Zbog snijega i niskih temperatura bit će teški uvjeti na cestama te smo odlučili, iz sigurnosnih razloga, da u ponedjeljak i utorak neće biti nastave – obavještavaju se roditelji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.