Popravak do 16 sati

Zbog puknuća cijevi, vozila prometuju tramvajskom prugom

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
puknuće cijevi (1)
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
puknuće cijevi (1)
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
puknuće cijevi (1)
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
puknuće cijevi (1)
06.03.2012.
u 11:41
Automobili se preusmjeravanju na tramvajsku prugu u duljini od 6 metara kako bi zaobišli mjesto gdje se sanira kvar – objasnio je Vlado Suša, glasnogovornik Zagrebačkih cesta.
Pogledaj originalni članak

Puknuta cijev gradskog vodovoda jutros oko 9 sati izazvala je velike gužve u Savskoj ulici, ali kako je objasnila Ana Glavan, glasnogovornica Holdingove podružnice Vodoopskrba i odvodnja, kućanstva toga dijela Zagreba nije ostavila bez pitke vode.

– Vode nema trenutačno samo u tri kioska na mjestu puknuća vodovodne cijevi u Savskoj 21, a svi ostali imaju normalnu i neometanu opskrbu. No, postavili smo i cisternu s pitkom vodom za slučaj potrebe dok se kvar ne sanira – objasnila je Glavan.

Puknuće koje se jutros dogodilo trebalo bi biti sanirano najkasnije do 16 sati, uvjerava glasnogovornica, a nadležne će službe ispitati uzrok.

Trenutačno je jedan dio prometnice blokiran radi popravka, objasnili su iz Zagrebačkih cesta.

– Postavili smo privremenu regulaciju prometa te je u smjeru sjevera zatvoren jedan kolnički trak. Automobili se preusmjeravanju na tramvajsku prugu u duljini od 6 metara kako bi zaobišli mjesto gdje se sanira kvar – objasnio je Vlado Suša, glasnogovornik Zagrebačkih cesta.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

BU
bubimima
18:40 06.03.2012.

Možemo očekivati novo poskupljenje vode u Zagrebu. Jer treba naplatiti ovu vodu koja je istekla uzalud zbog Holdingovog neodržavanja vodovodne mreže.

VI
Vito
07:25 07.03.2012.

glasnogovornica Holdingove podružnice Vodoopskrba i odvodnja Koliko \"holding\" ima glasnogovornica i glasnogovornika? Sve njih plaćamo mi, stanovnici Zagreba i okolice, svi kojima milan bandić co. uzimaju od plaće 18 % kako bi tim niškoristima davali za božičnice, regrese, plaće, godišnje nagrade, otpremnin... Uizmaju nama novce o d naših plaća kako bi niškoristi nama objašnjavali zbog čega su vozila preusmjerena 6m na tramvajske tračnice... I onda nam novinari objave sliku dva bagera, malog u pozadini, ili je to prikolica s kompresorom, velikog bagera s ispruženom \"rukom\" pored kojeg prolazi osobno vozilo \"mercedes\" dužine veće od 4m, rupe od oko 3m, kamiona dužeg od 6m... Piše: SaD/VLM? Gdje je bio/la ta spodoba kad se u osnovnoj školi učilo što je jedinica za mjerenje dužine - metar?

VI
Vito
07:32 07.03.2012.

Automobili se preusmjeravanju na tramvajsku prugu u duljini od 6 metara kako bi zaobišli mjesto gdje se sanira kvar – objasnio je Vlado Suša, glasnogovornik Zagrebačkih cesta. Gdje je bio i ovaj Glasnogovrnik \"Zagrebačkih cesta\" kad govori o šest metara (6m)... Sad mi je jasno zbog čega su \"Zagrebačke ceste\" i \"Vodoposkrba i odvodnja\" u gubitcima... Pa oni ili nemaju pojma o mjerama ili su pljačkaši koji nasuvjeravaju koliko je 6m u stvarnosti zanjih, a koliko za nas koji to sve plaćamo... Nije niti čudno što se milan bandić \"bori\" zasvojih 10 % kod svakog posla... Ovdje nas dvoje \"glasnogovrnic/ka\" uvjeravaju kako je najmanje 60m u stvari samo 6m... I to onda neuki \"novinari\" objavlju... Na sramotu svih baka, djedova, teta u vrtiću, učitelja i učiteljica, profesora i profesorica koji sve sudionike tih objavljenih 6m (ni)su tijekom odrastanja učili, a ipak su nekom čudom dobili posao u \"javnom\" prosoru...