HIT NA FACEBOOKU

Zagrepčanin: Preletio sam pola svijeta kako bih iznenadio osobu koju volim

Foto: Facebook
Zagrepčanin: Preletio sam pola svijeta kako bih iznenadio osobu koju volim
14.08.2017.
u 19:42
Zagrepčanin Kristijan Iličić proputovao je 60 zemalja svijeta, otkad je dao otkaz na poslu...
Pogledaj originalni članak

Zagrepčanin Kristijan Iličić proputovao je 60 zemalja svijeta, otkad je dao otkaz na poslu. Ipak, posljednje je putovanje po mnogo čemu posebno, a snimka njegove avanture prikupila je dosad nezabilježen broj pregleda, komentara, reakcija,...

Ovaj zaljubljenik u putovanja odlučio je pokazati još veću ljubav svojoj zaručnici Andrei, koja već tri mjeseca boravi u Jackson Hotelu, u saveznoj državi Wyoming.

- Preletio sam pola svijeta kako bih iznenadio osobu koju volim i koji nisam vidio tri mjeseca iznenadio za njen rođendan - kazao je Kristijan, dodavši kako je to najluđa stvar koju je dosad napravio.

Prije nego što je poletio iz Zagreba kazao je kako ga ona 'ni u najluđim snovima ne očekuje' te kako bi za nju otišao na drugi kraj svijeta.

Kako bi iznenađenje bilo potpuno, na njenom se tulumu odlučio pojaviti odjeven u kostim plavog lava.

Misleći kako je riječ o kostimiranom dostavljaču koji je došao uručiti Kristijanov poklon i čestitku poslanu poštom, Andrea nije ni slutila kako će se iza maske krije - upravo njen zaručnik.

 

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

IL
ilijan
21:18 14.08.2017.

Kako ne volim likove koji sve stavljaju na te d mreže.

DU
Deleted user
21:59 14.08.2017.

Sve je to lijepo i krasno, al' ja bih molio savjet čime se treba baviti da možeš dati otkaz i nakon toga proputovati pola svijeta, pa malo skoknuti do Amerike, ako sam dobro primjetio, poslovnom klasom. Sasvim solidno.

GR
GreenDay
14:35 16.08.2017.

Je baš Zagrepčanin ima ovakav naglasak ala Bandić...Nego kako naivni Večernji BESPLATNO reklamira Polleo, Atlas, American Express, Turkish Airways, Uber, Uniqa, HG Spot, Samsung koji su tako neprijmetno nabrojani već u prvih minutu i pol. Degutantno kako napadno natrpat sponzore u 90 sekundi. Presmješno je kako loše kopira Casey Neistata, koji je ovakav spot napravio 2012. Googlajete si youtube: the surprise in South Africa by Casey Neistat, Inače sve najbolje u budućim putovanjima, ali daj to malo suptilnije napravi, pa će biti puno simpatičnije i neće biti hatera.