završio veselo

Zaprešićki gospodarski sajam privukao tisuće posjetitelja

Foto: Rajko Polić
zaprešićki sajam (1)
Foto: Rajko Polić
zaprešićki sajam (1)
Foto: Rajko Polić
zaprešićki sajam (1)
14.10.2012.
u 21:35
Poduzetnički duh kreira novi stil sajmovanja podjednako privlačan poslovnim ljudima, šetačima, ali i velikim i malim izlagačima.
Pogledaj originalni članak

Od petka do nedjelje zaprešićki gospodarski sajam privukao je tisuće posjetitelja i kupaca, a završio veselo i neposredno podsjećajući na najbolja vremena sajmovanja. Obrtnička udruga uz pomoć Grada Županije, Ministarstva rada i drugih sponzora, te posebice sve brojnijih građana Zaprešića najrazličitije socijalne, obrazovne i poslovne, strukture stvorila je sajamsku manifestaciju nedvojbene budućnosti.

I prodavačima suvenira, i uslužnim djelatnostima, a i ozbiljnim poduzetnicima, inovatorima i vlasnicima značajnih poduzeća, lokalnim općinama i turističkim subjektima, zajedničko je to da su uspješni na svom poslovnom planu. Tako su u nedjelju na završnoj veselici zadovoljstvo iskazivali gotovo svi sudionici, a građani se nisu obazirali na demontažu sajamskih štandova. Čini se da su šopingaški muving, zabavni programi i štandovi s hranom dobro okruženje i za ozbiljne poslove i još bolju posjetu, koja se danas na sajmovima ne gleda često.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.