LIJEPA GESTA

Zagrepčanka traži svoju 'spasiteljicu': 'Ako se prepoznaš, javi se, dužna sam ti kavu'

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Ilustracija
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Ilustracija
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Ilustracija
05.02.2020.
u 10:36
Priču o tome kako ju je nepznata sugrađanka spasila od kazne, jedna je djevojka podijelila u popularnoj Facebook grupi "Zakaj volim Zagreb" te poručila svima "zato volim Zagreb"
Pogledaj originalni članak

Facebook grupe vrlo su popularne među Zagrepčanina. Većina kvartova ima bar jednu svoju grupu u kojima razmjenjuju svoja iskustva, traže savjete, upozoravaju jedni druge na razne stvari, komentiraju događanja i slično. Među brojnim takvim objavama nerijetko se pojavi i objava u kojoj Zagrepčani dijele lijepe geste koje su doživjeli od svojih sugrađana. Jednu takvu priču podijelila je jedna djevojka u jednoj od najpopularnijih zagrebačkih Facebook grupa "Zakaj volim Zagreb".

 

"Već dugo me nešto nije razveselilo kao ova Zetova kartica. Danas u šestici oko 16.55 (Branimirova) ušao je kontrolor u tramvaj i normalno pregledavao karte. Kako imam godišnji pokaz, stajala sam kod prvih vrata (bez straha) i lagano tražila pokaz dok se kontrolor približavao. U jednom trenutnu shvatim da nemam pokaz ni kartu i kada sam se već  pomirila s činjenicom da ću dobiti kaznu, djevojka koja je stajala do mene (crvena kosa, plave oči) pruža mi praznu Zetovu karticu. Hvala ti još jednom i ako se prepoznaš javi se, dužna sam ti kavu! Zato volim Zagreb", napisala je djevojka.

Objava je postala pravi hit pa je tako podijeljena više desetaka puta, izazvala je i mnoštvo komentara, a "lajkalo" ju je i više od 4000 korisnika. 

VIDEO Buktinja u Dubravi: Gorio ZET-ov bus

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

ZO
zoranos
13:36 05.02.2020.

Lijepo, ali ako netko zaboravi pokaz dobije kaznu ali refundira se to kasnije.

LI
liliZG
11:06 06.02.2020.

Ako imate godišnju kartu, treba otići na okretište , ispuniti žalbu i to se poništava jer oni u sistemu imaju vas i vaše kartice i kad vide da je nešto uplaćeno ili plaćano godinama, to se uzima u obzir...

AE
Aedes2017
10:53 05.02.2020.

Ta djevojka nije Hercegovka ! Dajem 1000 E !