Uspjeh

Zagrebački vatrogasac istrčao Bostonski maraton

Zagrebački vatrogasac istrčao Bostonski maraton
22.04.2015.
u 10:01
Vladimir Ivković na privremenom je radu u Americi, a tijekom trčanja ponosno je nosio oznaku JVPZG
Pogledaj originalni članak

Vladimir Ivković, vatrogasac Javne vatrogasne postaje grada Zagreba (JVPZG) na privremenom radu u Americi, postdoktorand Harvarda, ali i suradnik NASA-e, istrčao je jučer Bostonski maraton. Ponosno je pritom istaknuo oznaku JVPZG-a.

Naime, vatrogasac Ivković već je drugu godinu zaredom izabran u atletsku ekipu bolnice Massachusetts General Hospital's Emergency Response Team.

– Bila mi je velika čast predstavljati JVPZG na svakom koraku. Hvala na sjajnoj potpori! – poručio je putem Facebook-stranice Vladimir Ivković.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.