ATLETSKE IGRE U KUŠLANOVOJ

Zagrebački osnovnoškolci 'odmjerili snage' u nekoliko disciplina

07.06.2019.
u 12:37
Broj sudionika svake je godine sve veći i organizatori vjeruju da će iduće godine biti još vise natjecatelja i navijača te su čestitali svim sudionicima.
Pogledaj originalni članak

Bacanje loptice, trčanje na 50 metara, štafeta i krug izdržljivosti discipline su u kojima se natjecalo 150 djece iz zagrebačkih osnovnih škola Dragutin Kušlan, Ivan Filipović, Jordanovac i August Harambašić.

Oni su se već petu godinu okupili na Atletskim igrama u Kušlanovoj. Organizator Ivan Mitrović, započeo je s organizacijom ovih igara kao prigodom da djeca različitih osnovnih škola, koja ne moraju nužno biti u sportskim klubovima, odmjere svoje snage.

Broj sudionika svake je godine sve veći i organizatori vjeruju da će iduće godine biti još vise natjecatelja i navijača te su čestitali svim sudionicima.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.