Zagrebački lopovi pustoše Domovinski most

Foto: Sanjin Strukić/24 sata
Zagrebački lopovi pustoše Domovinski most
13.01.2010.
u 21:28
Dosad je ukradeno 180 LED svjetiljki, što je više od polovice, a samo jedna svjetiljka stoji oko osam tisuća kuna. Policija još nije otkrila počinitelja toga kaznenog djela.
Pogledaj originalni članak

Jedna od najčešćih meta lopova u Zagrebu u posljednje je vrijeme - Domovinski most. Krade se sve, od bakra do građevinskog materijala, ali najvrjednije su LED svjetiljke, kojih nedostaje 180, više od polovice postavljenih.

Šteta je milijunska, a policija još nije otkrila počinitelja toga kaznenog djela Imali smo neke osobe na obradi, no nisu nas doveli do počinitelja, izjavila je za HRT glasnogovornica PU zagrebačke Aleksandra Ljuba.

Krađe su počele nakon što su s njega uklonjeni zaštitari. Prema riječima Vesne Lubin iz Ureda za izgradnju grada, jedna dvometarska svjetiljka s LED diodom stoji oko osam tisuća kuna. Grad je nabavio nove svjetiljke, ali zasad ih nećepostaviti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

GE
gelby
20:02 14.01.2010.

ako lampe dodju 8000 kn a zastitar 3000 dajte ljudima nek si zarade place jer ce opet ukrasti lampe a jedna lampa je 3 mj placa!!kako je moguc manjak novca za zastitara a za lampe se ima!!!!stovise cekaju na ugradnju na cekanju su ha ha!!!drzava nam je cijela banana!!!!!!

Avatar m_m
m_m
21:52 13.01.2010.

A ja mislio da su samo političari kod nas lopovi, a narod pošten do amena!

DU
Deleted user
04:24 14.01.2010.

Pa tamo u okolici sve je puno cigana i sigurno oni to kradu. Treba pronaci i lopova koji to od njih kupuje. Treba ih sve na \"informativni udbaski razgovor\' i svakog cigana koni ne govori hrvatski/kajkavski poslati natrag odakle se je dojebao zajedno sa \"celom njegovom cergom/porodicom\". I onda drzava jos ciganima daje i besplatne stanove, i to po zgradama gdje su posteni ljudi jedva skucali da si kupe stan ... a sada im cigani tamo zagadjuju ukupni zivot = ludnica