Javite

Zagrebačka policija traga za mladićem. Jeste li ga vidjeli?

Foto: PUZ
Zagrebačka policija traga za mladićem. Jeste li ga vidjeli?
10.05.2019.
u 10:15
Policija poziva građane, ako imaju korisne informacije o osobi s fotografije, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija izvijestila je da traga za muškarcem zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda te je objavila njegovu fotografiju.

U ponedjeljak 25. ožujka oko 16.30 sati u Zagrebu, na Radničkoj cesti broj 202, nepoznati nasilnik počinio je kazneno djelo – teška tjelesna ozljeda iz članka 118. stavak 1. Kaznenog zakona.

Muškarac je visok 180 do 185 cm, u dobi od 25 do 30 godina, mršavije tjelesne građe, ispijenog i obrijanog lica, tamnih očiju. Na glavi je nosio kapuljaču gornjeg dijela trenirke tamne boje i bio je odjeven u tamne hlače.

Policija poziva građane, ako imaju korisne informacije o osobi s fotografije, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

"Sve korisne informacije građani mogu dojaviti i anonimno", dodaju iz policije.

Video: Policija privela muškarca iz ZET-ovog autobusa

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

CH
che99
12:16 10.05.2019.

pa kako ovaj nekome može nanjeti teške ozljede... možda nekom djetetu, starcu, pijancu

Avatar indigo25
indigo25
13:57 10.05.2019.

A gdje drugdje nego nasuprot Kozari puteva.

Avatar Niškorist
Niškorist
12:43 13.05.2019.

Akademski kvart ?