Promo

ZAGREB POWERCARD - jedina kartica kojoj ćete se iskreno veseliti

Foto: PR FOTO
ZAGREB POWERCARD - jedina kartica kojoj ćete se iskreno veseliti
VL
Autor
PR Članak
13.01.2014.
u 09:29
Zagreb PowerCard je jedinstvena kartica za popuste koja građanima grada Zagreba omogućuje kvalitetniji stil života uz brojne uštede i povoljnije cijene u Zagrebu i okolici tijekom cijele 2014. godine.
Pogledaj originalni članak

Projekt Zagreb PowerCard kartice za popuste je osmišljen s ciljem da građanima pomogne lakše prebroditi krizu, uštedjeti novac te da si lakše i češće priušte sva ona mala zadovoljstva kojih se svakodnevno odriču u ova teška vremena.

Kartica je namijenjena svim građanima grada Zagreba i okolice, kao i čestim posjetiteljima Zagreba, koji žele za svoj novac svakodnevno ostvariti veću vrijednost!

Korištenje kartice je jednostavno - prilikom dolaska kod Zagreb PowerCard partnera korisnici predočuju svoju Zagreb PowerCard karticu i ostvaruju popust prilikom plaćanja. Uz ovu karticu nema rezanja kupona iz knjižica, ljepljenja naljepnica ili sakupljanja bodova već se popust ostvaruje pri svakoj kupnji, neograničeno tijekom cijele godine.

Zagreb PowerCard okuplja više od stotinu objekata i prodajnih mjesta naših partnera koji su prepoznali potrebu izaći u susret građanima i omogućiti im da ostvare više, a potroše manje novca te je ova kartica učinkovito sredstvo za borbu protiv krize!

Svakim danom nam se pridružuju novi partneri koji kroz Zagreb PowerCard prepoznaju priliku za stjecanje novih stalnih klijenata i redovitih kupaca svojih proizvoda i usluga. Sudjelovanje za poslovne partnere u Zagreb PowerCard projektu je besplatno – jedini uvjet je da odobre popust ili pogodnost korisnicima kartice. Uz Zagreb PowerCard partneri jačaju svoje poslovanje i imaju veću vidljivost na tržištu te time jača i gospodarski rast općenito.

Građani svoje popuste mogu ostvariti u mnogim specijaliziranim trgovinama, restoranima i kafićima, pri odlasku frizeru, u fitness centrima, plesnim školama, stomatološkim ordinacijama, poliklinikama, optikama, auto-servisima, knjižarama, pri kupnji igračaka, informatičke opreme, televizora, bijele tehnike, pri proslavi dječjih rođendana te na brojnim drugim mjestima koje svakodnevno koristimo... Svi partneri koji građanima omogućuju popuste su zasebno i kvalitetno predstavljeni na internet stranici www.powercard.hr u 15 osnovnih kategorija – od zdravlja i ljepote, sporta i rekreacije, auto-moto, tehnike i informatike, gastronomije, mode i shoppinga, edukacije, zabave i izlazaka do dječjeg kutka, kućnih ljubimaca, raznih usluga i servisa i dr.  

Cijena Zagreb PowerCard kartice za građane je samo 150 kuna za svakodnevno, neograničeno korištenje kod svih partnera do kraja 2014. godine. Kartica je u prodaji putem web shopa te u svim knjižarama Profil Mozaik na području grada Zagreba kao i kod nekih Zagreb PowerCard partnera. Objekti koji sudjeluju u Zagreb PowerCard projektu označeni su odgovarajućom naljepnicom istaknutom na vidljivom mjestu, a najpotpuniji popis partnera pogledajte ovdje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.