vodič kroz događanja

Zagreb danas: Na Amatere u KNAP i Mikija Solusa u Vintage

Foto: Pixsell
miki solus amateri
Foto: Pixsell
miki solus amateri
Foto: Pixsell
miki solus amateri
18.03.2016.
u 16:00
Evo nekih od prijedloga za provod u petak navečer
Pogledaj originalni članak

1. Amateri u KNAP-u Predstava “Amateri”, moderna tragikomedija, nastala prema tekstu Borivoja Radakovića, prikazuje se večeras u 20 sati u KNAP-u. Glume Vilim Matula, Goran Grgić, Ranko Zidarić. 

2. Uskrsna izložba Gradska kulturno-umjetnička društva i umjetnici pripremili su izložbu uskrsnih pisanica, ukrasa i običaja, a otvorenje je u 18 sati u Hrvatskoj kući Materina priča u Preradovićevoj 31.

3. Miki Solus u Vintageu Sve popularniji jazz fusion glazbenik Miki Solus večeras prvi put dolazi u Vintage Industrial Bar, a tom će prigodom promovirati svoj novi EP “Rep na harmonici”. Koncert počinje u 20.30 sati.

4. Sve je bio dobar san Najnoviji dokumentarni film redatelja Branka Ištvančića, “Sve je bio dobar san”, zbog velikog interesa publike ponovno se prikazuje u Zagrebu, i to u Art kinu Grič večeras u 20 sati. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.