Glazba, kviz i radionice

Za vikend u Laubi sajam “Knjiga za na more”

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Za vikend u Laubi sajam “Knjiga za na more”
28.05.2019.
u 10:05
Trodnevnu će zabavu u večernjim satima osigurati glazbenice iz projekta Femme nouvelle, među kojima su Mary May, Nina Romić, Maja Posavec, Sara Renar...
Pogledaj originalni članak

Susret knjige, razgovora i glazbe. Koncept je to sajma “Knjiga za na more”, koji u Laubu od petka do nedjelje donosi sadržaje u kojima će svaki knjigoljubac naći nešto za sebe.

U sklopu programa održat će se okrugli stolovi “Novinarstvo novih medija”, “Igre prijestolja svuda oko nas” i “Self help kao put ka sreći?”.

Trodnevnu će zabavu u večernjim satima osigurati glazbenice iz projekta Femme nouvelle.

U petak se očekuje svirka uživo Mary May, Nine Romić i Maje Posavec, u subotu nastupaju Sara Renar i SUN U, a u nedjelju Željka Veverec i trio.

Performansima će publiku zabavljati umjetnica Ana Opalić, a iznenađenje je pripremila i Mirela Priselac Remi.

Održat će se i izložba hrvatskih književnih ilustracija hrvatskih ilustratora među kojima su Dominik Vuković, Vedran Klemens i Tena Letica Tkalčević. U popratnom programu sajma također će se održati književni kviz, top liste knjiga poznatih Hrvata, književne radionice i još poneko iznenađenje.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.